Захопили з першої серії: топ-5 серіалів від акторки Віталіни Біблів

топ серіалів
Зірка серіалу «Будиночок на щастя» Віталіна Біблів (Новий канал) поділилася добіркою багатосерійних стрічок, які її вразили.

Цікаво, що дивляться у вільний час знаменитості? Особливо якщо самі є професіоналами у кіноіндустрії. Відома українська акторка, яка виконує одну з головних ролей у серіалі «Будиночок на щастя», Віталіна Біблів поділилась, які серіали її вразили. Ловіть топ-5 серіалів всіх часів!

Читайте також

Найкращі новорічні фільми, які допоможуть у вивченні англійської

Найкращі новорічні фільми, які допоможуть у вивченні англійської

З голлівудським розмахом: топ-6 українських фільмів від Олександра Педана

З голлівудським розмахом: топ-6 українських фільмів від Олександра Педана

Найкращі серіали на думку Віталіни Біблів: топ-5

  • «Шерлок», США

– Я обожнюю цей серіал! – ділиться Віталіна. – Дивилась його кілька разів. Дуже подобається гра Бенедикта Камбербетча.

Довідка: Це драма, детектив, трилер від телеканалу BBC. Дія серіалу розгортається навколо детектива Шерлока Холмса, який має величезну пристрасть до заплутаних і неординарних злочинів. У парі з ним працює сусід по квартирі доктор Джон Ватсон. Шерлок Холмс неофіційно допомагає лондонській поліції у розкритті найскладніших справ.

  • «Вбиваючи Єву», США

Довідка: Це трилер про найману вбивцю з мелодійним псевдонімом Вілланель. У ході чергового завдання вона стикається з гідним противником – скромною співробітницею спецслужб, яка відчайдушно хоче змінити своє нудне життя.

  • «Венздей», США

– Дивились усі, подивилась і я! – каже акторка. – І знаєте, у величезному захопленні, тому що є великою дитиною (усміхається). Люблю усілякі такі штучки: бігаючі руки, очі… Дуже кайфонула, дивлячись цей серіал від Netflix.

Довідка: Це фентезі-детектив про дівчинку Венздей – старшу доньку родини Аддамс. Через свої витівки Венздей поміняла вісім шкіл за п'ять років. Після чергового скандального інциденту вона змушена перевестися до «Невермора» – академії для ізгоїв, яку колись відвідували її батьки. Навчальним закладом керує Лариса Вімс – заклятий ворог матері дівчинки Мортіші. У «Неверморі» Венздей розвиває свої екстрасенсорні здібності й береться зупинити монстра, який полює на людей в окрузі.

  • «Каштановий чоловічок», Данія

Довідка: Це драма-детектив від Netflix, заснований на однойменному творі датського письменника Сорена Свейструпа. В основі сюжету – історія про страшне вбивство молодої жінки в тихому передмісті Копенгагена. Її тіло було знайдено на дитячому майданчику без однієї руки, але з каштановим чоловічком – дитячою фігуркою, зробленою з каштана та гілок. Скоро з'ясовується, що цей інцидент може бути пов'язаний зі звірячим вбивством доньки парламентського міністра.

  • «Провулок світлячків», США

– Цей серіал захопив мене з першої серії. І вам раджу! – говорить Біблів.

Довідка: Мелодрама від Netflix про двох нерозлучних подруг. Тиха і скромна Кейт Маларкі весь час перебувала в тіні яскравої та активної Таллі Гарт. Між ними немає заздрості, ненависті або лицемірства, але є конкуренція. Вони ставляться одна до одної зі щирим теплом і відданістю, та в один момент все змінюється.

Читайте також нашу добірку 5 найкращих фільмів про любов, які вийшли у 2023 році.

Читайте також

Топ-5 фільмів про подорожі, які змінюють життя

Топ-5 фільмів про подорожі, які змінюють життя

Топ-5 детективних серіалів, від яких неможливо відірватися

Топ-5 детективних серіалів, від яких неможливо відірватися

гороскоп
Попередній матеріал

Східний гороскоп на 2023 рік для всіх знаків зодіаку

Даша Астаф’єва
Наступний матеріал

Даша Астаф’єва розповіла, як долає стрес: «Це стало для мене відкриттям»

Новини партнерів