Топ-5 детективних серіалів, від яких неможливо відірватися

серіали
Жанр детектива в кіноіндустрії завжди користується попитом, тому на екранах з'являються нові і нові серіали.

Цікаві детективні серіали захоплюють глядача та змушують у напрузі розгадувати загадки разом із героями. У нашій добірці ви знайдете топ найкращих серіалів-детективів, випущених за останні кілька років. Якщо вам подобаються розслідування, історії про поліцейських та детективів, то ви зможете вибрати серіал для приємного вечірнього перегляду.

Читайте також

Це любов: зірки серіалу «Бріджертони» Фібі Дайневор і Реге-Жан Пейдж поділились рідкісним фото

Це любов: зірки серіалу «Бріджертони» Фібі Дайневор і Реге-Жан Пейдж поділились рідкісним фото

Топ-4 серіали Netflix від Вадима Карп’яка: тіндер, криваві правителі та йогурт, що захопив світ

Топ-4 серіали Netflix від Вадима Карп’яка: тіндер, криваві правителі та йогурт, що захопив світ

Найкращі детективні серіали останніх років

  • Додому до темряви

Підлітковий американський детектив розповість історію дівчинки Хільди Ліско. Переїхавши з Брукліна до невеликого містечка Ері Харбор, вона дізнається про вбивство, яке сталося 30 років тому. Зникнення хлопчика багато років тому так і не розкрили, але кожен, включаючи батька Хільди, намагається забути цю подію. Юна Хільда ​​починає своє розслідування, але навіть не припускає, що на неї чекає.

  • Захищаючи Джейкоба

Мінісеріал з Крісом Евансом, Джейденом Мартеллом та Мішель Докері в головних ролях знято у жанрі кримінальної драми. Сюжет оповідає про хлопчика Джейкоба, якого підозрюють у вбивстві свого однокласника, та його батька Енді – помічника окружного прокурора, який узявся розкрити справу сина. Знятий за однойменним романом-бестселлером Вільяма Лендея, фільм покаже судові засідання, розслідування вбивства та взаємини сім'ї у такий важкий час.

Читайте також

Топ-5 фільмів про подорожі, які змінюють життя

Топ-5 фільмів про подорожі, які змінюють життя

З голлівудським розмахом: топ-6 українських фільмів від Олександра Педана

З голлівудським розмахом: топ-6 українських фільмів від Олександра Педана

  • Аутсайдер

Містичний трилер за мотивами роману Стівена Кінга – це заплутана темна історія вбивства підлітка в невеликому містечку. Головний підозрюваний – тренер бейсбольної команди, котрий повністю заперечує свою причетність. Детектив Ральф Андерсон береться за цю справу, щоб знайти справжнього винуватця цієї дивної та містичної справи.

  • Сестра Ретчед

Акторка Сара Полсон знову з'явилася в містичному трилері після гучної «Американської історії жахів». Похмурий серіал від Netflix став приквелом до екранізації роману Кена Кізі «Пролітаючи над гніздом зозулі» і розповідає про сестру Ретчед, точніше історію того, як вона стала соціопатом. З молодої медсестри Мілдред Ретчед вона перетворилась на безжального монстра, який мучить своїх пацієнтів у психіатричній клініці.

Сестра Ретчед

  • Блідий кінь

Короткометражна екранізація роману Агати Крісті представлена ​​у двох серіях. Історія покаже загадкові обставини, під час яких загинули дві дівчини – дружина антиквара Марка та Джесі Девіс. У туфлях останньої було знайдено список імен, людей із якого по черзі вбивають. Там же виявляється ім'я Марка, і йому належить вирахувати вбивцю до того, як черга дійде до нього.

серіал Блідий кінь

Читайте також: топ-10 серіалів Netflix і не тільки за версією Насті Каменських, а також 5 мінісеріалів від Netflix, які можна подивитися за один вечір.

Фото: постери і кадри з серіалів

Подорож мрії з Vogel Family Travel
Попередній матеріал

Подорож мрії з Vogel Family Travel

Крим
Наступний матеріал

Українські зірки розповіли про відпочинок у Криму

Новини партнерів