Найкращі новорічні фільми, які допоможуть у вивченні англійської

новорічні фільми
Фільми, які допоможуть створити настрій свята та підтягнуть ваш рівень іноземної мови.

Найприємніший і найцікавіший метод вивчення англійської мови - це перегляд фільмів англійською. Напередодні Нового року фахівці Preply створили невеликий список новорічних фільмів для сім'ї.

5 фільмів англійською мовою, ідеальних для перегляду на Новий рік

  • Один вдома (1990)

Один дома

Усі улюблена новорічна комедія про маленького хлопчика Кевіна, якому доводиться захищати свій будинок від грабіжників у будь-який спосіб — сюжет знайомий багатьом. Вся сім'я поїхала на відпочинок, але, за іронією долі, забула молодшого сина вдома — хоча дитина насправді була цьому навіть задоволена, адже тепер вона не повинна ні з ким ділитися солодкою і питати дозволу у дорослих для того, щоб увімкнути телевізор… Це один з найкращих фільмів для вивчення англійської мови завдяки чіткій вимові та нескладним фразам.

  • Відпустка за обміном (2006)

Отпуск по обмену

Справжня американська романтична комедія про кохання, допомогу та дружбу. Дві абсолютно незнайомі жінки вирішують обмінятися будинками та пожити життям одна одної, щоб змінити обстановку і трохи відволіктися від любовних переживань та невдалих романів. Дівчата живуть не своїми життями протягом кількох тижнів і в цей період з ними відбувається багато чого цікавого та доленосного.

  • Реальна любов (2003)

Реальная любовь

Режисер фільму «Щоденник Бріджіт Джонс» створив чудовий різдвяний фільм, який із задоволенням подивиться кожен. Кінострічка складається з кількох новорічних новел про дружбу, кохання та довіру. Кожна історія дивує глядачів добротою та щирістю, та розповідає про те, які дива відбуваються напередодні Різдва.

  • Чотири різдва (2008)

Четыре рождества

Таке важливе свято, звичайно ж, варто відзначати у родинному колі, щоб повністю поринути в атмосферу Різдва. Головні герої фільму теж хочуть провести святковий час із сім'єю, але як це зробити, якщо батьки у розлученні? Молодій парі в один день доведеться встигнути все і відвідати чотири різні свята. Кіно входить у топ новорічних комедій, адже іронія та цинічний гумор веселять глядачів до останньої хвилини.

  • Диво на 34-ій вулиці (1994)

Чудо на 34-ой улице

Передноворічний Нью-Йорк – неймовірно красиве видовище: засніжені вулиці, яскраві ліхтарі, щасливі жителі міста, смачна їжа та весела різдвяна музика. Події фільму відбуваються якраз у зимовому Нью-Йорку, а історія розповідає про Санта-Клауса, якому необхідно виступити у суді, щоб довести, що добрі чарівники – це реальність. Санта-Клаус зможе переконати у чаклунстві не лише присяжних, а й глядачів, тому після перегляду кожен повірить у диво.

Читайте також

Фото: постери до фільмів

Дмитро Гордон
Попередній матеріал

Дмитро Гордон розповів, скільки заробляють його діти

Слава Камінська
Наступний матеріал

«Ненавиджу підлість»: Слава Камінська прокоментувала стосунки з екс-колегою по гурту «Неангели»

Новини партнерів