Легко та смачно: готуємо салат з грушею та сиром Dorblu

салат з грушею та сиром Dorblu
Viva! за підтримки німецького бренду Käserei Champignon продовжує проєкт «Готуй з Dorblu», головним героєм якого став легендарний німецький сир. Сьогодні вчимося готувати салат з грушею і Dorblu.

Салат з грушею та сиром Dorblu — гармонійне поєднання солоного та солодкого, що пасуватиме і для сніданку, і легкого обіду, і романтичної вечері. Це ідеальне рішення для тих, хто любить прості, проте вишукані страви, без зайвого навантаження на шлунок.

Інгредієнти:

  • Груша — 1 шт.
  • Сир Dorblu Käserei Champignon — 100 г
  • Томати чері — 100 г
  • Волоські горіхи — 50 г
  • Мікс салату — 100 г
  • Оливкова олія — 2 ст. л.
  • Половинка лимона
  • Мед — 1 ст. л.

Спосіб приготування

  1. Грушу помити та порізати невеликими скибками.
  2. Томати чері помити та розрізати навпіл.
  3. Мікс салату помити та підсушити.
  4. Сир Dorblu порізати невеликими кубиками.
  5. Горіхи підсушити на сковороді без олії та подрібнити ножем.
  6. Викласти усі інгредієнти на тарілку.
  7. Для заправки змішати оливкову олію, мед та сік половинки лимона. Полити салат готовою заправкою.

Смакуйте із задоволенням!

салат з грушею та сиром Dorblu

Читайте також

Неймовірно простий рецепт пасти з Dorblu: задоволення для справжніх гурманів

Неймовірно простий рецепт пасти з Dorblu: задоволення для справжніх гурманів

Груша, запечена з Dorblu — рецепт, у який ви закохаєтесь

Груша, запечена з Dorblu — рецепт, у який ви закохаєтесь

«Блакитне золото»: цікаві факти про Dorblu

Dorblu — знаменитий німецький сир із понад столітньою історією та унікальним смаком, який гармонійно поєднує в собі ніжність, пряність та гостроту. Технологія й рецептура цього сиру тримаються в суворій таємниці. Відомо лише, що для виробництва Dorblu використовують виключно молоко з Баварії.

Dorblu чудово доповнить будь-які кулінарні експерименти, починаючи від салатів і завершуючи десертами. Без перебільшення: кожна страва, до якої ви додасте цей сир з благородною блакитною пліснявою, отримає неповторний смак.

Dorblu особливо цінний для вегетаріанців, адже під час його виробництва використовують мікробіологічний сичужний фермент нетваринного походження. А ще він безлактозний, що робить його відмінним вибором для широкого кола людей.

Дізнайтеся прості рецепти неперевершених страв з Dorblu у нашій спецтемі.

Читайте також

Зірковий рецепт вівсянки: Олена Фроляк розкрила секрет смачного дієтичного сніданку

Зірковий рецепт вівсянки: Олена Фроляк розкрила секрет смачного дієтичного сніданку

Неймовірно смачно! Борщ від Лесі Нікітюк: покроковий рецепт

Неймовірно смачно! Борщ від Лесі Нікітюк: покроковий рецепт

Груша, запечена з Dorblu
Попередній матеріал

Груша, запечена з Dorblu — рецепт, у який ви закохаєтесь

Наталка Денисенко
Наступний матеріал

Сучасні ідеї: лайфхаки великодніх яєць від акторки Наталки Денисенко

Новини партнерів