Неймовірно простий рецепт пасти з Dorblu: задоволення для справжніх гурманів

паста
Viva! за підтримки німецького бренду Käserei Champignon розпочинає проєкт «Готуй з Dorblu», головним героєм якого став легендарний сир Dorblu. Сьогодні вчимося готувати найсмачнішу пасту!

Паста з сиром Dorblu — це поєднання простоти приготування і багатогранного смаку, що вразить смакові рецептори найвибагливішого гурмана. Ця страва прекрасно підходить для швидкого обіду або вечері, коли хочеться чогось особливого.

Інгредієнти:

  • 210 г пасти (можна використовувати спагеті або пасту будь-якої форми, яка добре утримує соус)
  • 100 г сиру Dorblu від німецького бренду Käserei Champignon
  • 150 г вершків (бажано 30-33% жирності)
  • Сіль і перець за смаком
  • Цедра половинки лимона
  • Свіжий базилік

Спосіб приготування

  1. Відварити пасту у підсоленій воді згідно інструкції на упаковці, але на 1 хвилину менше, адже вона має залишатися трішки твердою всередині.
  2. Вершки розігріти у великій сковороді на середньому вогні.
  3. Сир Dorblu порізати невеликими шматочками та додати до вершків у сковороду. Готувати, помішуючи, протягом 2 хвилин.
  4. Готову пасту викласти у сковороду та змішати з соусом. Готувати разом ще 1-2 хвилини.
  5. Перед подачею посипати страву чорним перцем та цедрою лимона. За бажанням, додати листя свіжого базиліку.

паста з сиром дорблю

Смакувати найкраще одразу після приготування.

Паста з Dorblu — яскравий приклад ресторанної страви, яку легко приготувати вдома. Смакуйте та насолоджуйтесь!

Читайте також

Смачніше, ніж у ресторані! Курка в кисло-солодкому соусі за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

Смачніше, ніж у ресторані! Курка в кисло-солодкому соусі за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

Зірковий рецепт вівсянки: Олена Фроляк розкрила секрет смачного дієтичного сніданку

Зірковий рецепт вівсянки: Олена Фроляк розкрила секрет смачного дієтичного сніданку

Оригінальний подарунок на День матері від Wooden Page
Попередній матеріал

Оригінальний подарунок на День матері від Wooden Page

паста
Наступний матеріал

Неймовірно простий рецепт пасти з Dorblu: задоволення для справжніх гурманів

Новини партнерів