Груша, запечена з Dorblu — рецепт, у який ви закохаєтесь

Груша, запечена з Dorblu
Viva! за підтримки німецького бренду Käserei Champignon продовжує проєкт «Готуй з Dorblu», головним героєм якого став легендарний німецький сир. Сьогодні вчимося готувати грушу, запечену з Dorblu.

Солодка груша і солонувато-пряний сир Dorblu досконало поєднуються у простій, проте вишуканій страві, яку шанують гурмани по всьому світу.

Гастрономічна естетика страви

Груша, запечена з Dorblu, — не лише смачно, а й красиво. Після запікання сир плавно розтікається, а груша стає золотисто-брунатною. Що й казати, солоне і солодке — це справді унікальний досвід поєднання двох продуктів, що ніби створені один для одного.

Інгредієнти:

  • 2 стиглі груші
  • 100 г сиру Dorblu Classic
  • 1 ст. л. меду
  • Горіхи, трави, спеції (за смаком)

Спосіб приготування

  1. Помийте груші та розріжте навпіл, виріжте насіння та хвостик.
  2. Запікайте саму грушу 15 хвилин при температурі 200 градусів, потім додайте сир Dorblu Classic та подрібнені горіхи і запікайте ще 10-12 хвилин.
  3. Перед подачею полийте медом та, за бажанням, посипте улюбленими горіхами, травами, спеціями. Смакуйте та насолоджуйтесь!

Груша, запечена з сиром Dorblu

«Блакитне золото»: цікаві факти про Dorblu

Dorblu — знаменитий німецький сир із понад столітньою історією та унікальним смаком, який гармонійно поєднує в собі ніжність, пряність та гостроту. Технологія й рецептура цього сиру тримаються в суворій таємниці. Відомо лише, що для виробництва Dorblu використовують виключно молоко з Баварії.

Dorblu чудово доповнить будь-які кулінарні експерименти, починаючи від салатів і завершуючи десертами. Без перебільшення: кожна страва, до якої ви додасте цей сир з благородною блакитною пліснявою, отримає неповторний смак.

Dorblu особливо цінний для вегетаріанців, адже під час його виробництва використовують мікробіологічний сичужний фермент нетваринного походження. А ще він безлактозний, що робить його відмінним вибором для широкого кола людей.

Дізнайтеся прості рецепти неперевершених страв з Dorblu у нашій спецтемі.

Читайте також

Смачніше, ніж у ресторані! Курка в кисло-солодкому соусі за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

Смачніше, ніж у ресторані! Курка в кисло-солодкому соусі за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

Неймовірно простий рецепт пасти з Dorblu: задоволення для справжніх гурманів

Неймовірно простий рецепт пасти з Dorblu: задоволення для справжніх гурманів

Лучшие комедии
Попередній матеріал

Топ-10 найкращих комедій останніх років

салат з грушею та сиром Dorblu
Наступний матеріал

Легко та смачно: готуємо салат з грушею та сиром Dorblu

Новини партнерів