18+: вийшов трейлер фільму «Конотопська відьма»

Конотопська відьма
Прем’єра офіційного трейлеру фільму «Конотопська відьма». Кіно, де біль перетворюється на лють.

Видовищний трейлер горору «Конотопська відьма» від творців найуспішнішого незалежного європейського анімаційного релізу 2023 «Мавка. Лісова пісня» уже доступний до перегляду. Кривава відплата тисячолітньої відьми вже близько — у кіно з 22 серпня 2024 року, до Дня Незалежності України.

Офіційний трейлер фільму-помсти привідкриває низку кривавих подробиць відьомської розплати окупантам за смерть свого коханого. Споглядаючи муки нападників, відьма упивається своєю люттю, щораз вдаючись до ще жорстокіших методів. На що здатна українська жінка, що повернула собі прадавні сили? Додивіться в кіно.

*Попередження: відео містить сцени насильницької та мученицької смерті окупантів.

Головну роль у фільмі зіграла акторка Тетяна Малкова («Смак свободи», «Моя улюблена Страшко»), коханого Відьми, Андрія, — Тарас Цимбалюк («Чорний Ворон», «Перші дні», «Жіночий лікар. Нове життя»), тітку — Олена Хохлаткіна («Памфір», «Я працюю на цвинтарі»). Загін російських загарбників у фільмі майстерно зіграли актори Павло Вишняков, Іван Шаран, Ярослав Шахторін, Артем Сагітов, Сергій Сосновцев, Владислав Вербицький, Ростислав Фоменко, Микита Слободенюк, Микола Головчак, Сергій Аніпченко.

Читайте також

3 найкращі українські фільми і серіали на думку акторки Анастасії Цимбалару

3 найкращі українські фільми і серіали на думку акторки Анастасії Цимбалару

Про війну, історію та любов: 6 потужних українських серіалів

Про війну, історію та любов: 6 потужних українських серіалів

Ексцентрична помста Конотопської відьми на кіноекрані — аудіовізуальне втілення бажання кожного українця сьогодні. Автором ідеї та сценаристом виступив Ярослав Войцешек, режисером-постановником фільму — Андрій Колесник, для якого фільм став повнометражним кінодебютом, а спродюсувала стрічку Ірина Костюк.

Візуальна довершеність та фотографічність кадрів — справа рук оператора Костянтина Пономарьова. Фільм, багатий на VFX-ефекти, потішить містичною реалістичністю навіть найвибагливішого глядача. У трейлері, який створив режисер монтажу Олександр Ковтун, представлена лише незначна частина візуальних ефектів, що супроводжуватимуть сюжет протягом усієї історії. Про це попіклувалася команда Postmodern Postproduction — постпродакшн-студія у складі медіагрупи FILM.UA. Кожна поява Відьми буде ефектною — над цим попрацювала художниця з костюмів Ірина iSky, військовий фотограф 59 бригади ім. Якова Гандзюка. Також завдяки її зусиллям актори, що зіграли росіян, знімалися у справжній затрофеєній російській формі. Додаткового саспенсу фільму надає й музика, яку спеціально для фільму створив талановитий композитор Олександр Чорний.

  • Синопсис фільму «Конотопська відьма»

Прадавня відьма з Конотопу, закохавшись у звичайного хлопця, давно зреклася своїх відьомських сил, але після того, як із початком війни російські солдати захоплюють місто і жорстоко вбивають її коханого, вирішує помститися, повертає свої сили і обрушує жахливі та криваві кари на голови та інші частини тіл убивць її нареченого.

Читайте також

7 іспанських серіалів, які захочеться дивитися до кінця

7 іспанських серіалів, які захочеться дивитися до кінця

6 найкращих турецьких серіалів про кохання, від яких перехоплює подих

6 найкращих турецьких серіалів про кохання, від яких перехоплює подих

Серіал "Постукай в мої двері"
Попередній матеріал

6 найкращих турецьких серіалів про кохання, від яких перехоплює подих

Популярні українські актори
Наступний матеріал

Топ-8 українських акторів, гра яких вас вразить

Новини партнерів