7 іспанських серіалів, які захочеться дивитися до кінця

Найкращі іспанські серіали
Перегляд серіалів - це чудовий спосіб відпочити після важкого робочого дня та відкрити для себе нові історії, які надихають, розважають або навчають чомусь новому. Таким чином, ми розвантажуємо мозок від щоденних справ і турбот.

Особливої уваги варті серіали іспанського виробництва. У них зазвичай можна спостерігати за несподіваним розвитком подій, красивими пейзажами та яскравою акторською грою. Ми пропонуємо вам добірку найкращих іспанських серіалів, які стануть чудовим доповненням ваших травневих вечорів.

«Паперовий будинок»

Рік випуску: 2017 – 2021

Жанри: трилер, детектив, кримінал, бойовик

Актори: Урсула Корберо, Альваро Морте, Іціар Ітуньо, Педро Алонсо, Пако Тоус

У кримінальній драмі йдеться про групу злочинців, які під керівництвом загадкового професора планують вчинити масштабний грабіж. Вони хочуть пограбувати комерційний заклад - Королівський монетний двір. Для цього професор зібрав найкращих фахівців із різних галузей. Щоб реалізувати план, вони беруть у заручники 67 людей. Зловмисники не підозрюють, що ці люди можуть навіть завадити їм.

До того ж учасникам угруповання заборонені стосунки в колективі, але цього обмеження іспанці не дотримаються. І за цим дуже цікаво спостерігати. Недарма «Паперовий будинок» належить до одних із найпопулярніших серіалів на платформі Netflix. Глядачів манить серіал своїм напруженим сюжетом, який до кінця тримає інтригу.

«Телефоністки»

Рік випуску: 2017 – 2020

Жанри: драма

Актори: Бланка Суарес, Йон Гонсалес, Ана Фернандес Гарсія, Надя Де Сантьяго

Події в серіалі розгортаються у 20-ті роки минулого століття в Мадриді. У місті відкривають велику телекомунікаційну станцію. Туди на роботу хочуть потрапити одразу четверо дівчат. Всі вони - цікаві, розумні та здібні, тож їм вдається працевлаштуватися. Водночас кожна з них на цій роботі має свої цілі та амбіції. А це означає, що глядачі спостерігатимуть за інтригами, конфліктами та палкими романами.

До того ж «Телефоністки» буде цікаво дивитися тим, хто підтримує ідеї фемінізму. Адже питанню боротьби за рівні права приділяється багато уваги в серіалі. Серіал також має непоганий рейтинг у найбільшій базі даних про кінематограф – IMDb, 7.5

«Гранд Готель»

Рік випуску: 2011

Жанри: детектив, драма, кримінал, трилер

Актори: Адріана Осорес, Амайя Саламанка, Елой Асорін, Йон Гонсалес

Історичний трилер допоможе поринути вам в атмосферу минулого століття. Події відбуваються в 1905 році в розкішному місці - «Гранд Готелі». Головним героєм драми є хлопець Хуліан, який прагне розкрити таємницю зникнення своєї сестри. Для цього він влаштовується на роботу у готель офіціантом. Під час свого перебування у закладі, він виявляє багато змов у колі гостей та персоналу готелю.

До того ж з’являється дівчина Алісія, яка може посприяти Хуліану в пошуках сестри, оскільки є родичкою власників готелю. Між ними виникають сильні почуття, але не все так просто, бо вона вже має нареченого. Для поціновувачів детективів - це саме те, що потрібно, адже несподівані повороти вас точно здивують.

«Еліта»

Рік випуску: 2018 – 2024

Жанри: трилер, драма, кримінал

Актори: Іцан Ескамілья, Мігель Бернардо, Арон Піпер

Лас Енсінас - школа, у якій здебільшого навчаються діти заможних батьків. Усе змінюється, коли в навчальний заклад вступають троє підлітків з простих сімей. Це породжує конфлікти між представниками різних соціальних верств, оскільки починається боротьба за владу.

Кожен сезон цікавий тим, що там розслідують певні злочини. Процес супроводжується плітками, скандалами й звісно ж, любовними інтригами. Тож глядачам «Еліти» точно не буде нудно. Кінець кожної серії інтригує, та якомога швидше хочеться дізнатися, що ж відбудеться далі.

Читайте також

5 найсвіжіших детективних серіалів, що мають високий рейтинг і глядацьку любов

5 найсвіжіших детективних серіалів, що мають високий рейтинг і глядацьку любов

5 найцікавіших детективних серіалів, де головний герой – психолог

5 найцікавіших детективних серіалів, де головний герой – психолог

«Візаві»

Рік випуску: 2015-2019

Жанри: трилер, драма

Актори: Альба Флорес, Марія Ісабель Діас, Марта Аледо

У цьому іспанському серіалі йдеться про дівчину Макарену, яка через почуття до свого керівника, опиняється в складній життєвій ситуації. Бос підставляє Макарену таким чином, що її звинувачують у крадіжці 2 мільйонів євро.

Як наслідок, дівчину запроторюють у жіночу вʼязницю. Тут і починає розвиватися головна сюжетна лінія: чи зможе Макарена пережити всі випробування у колонії? Адже її чекає тривале перебування між злочинницями. Тож глядачі спостерігатимуть, як змінюється головна героїня під впливом несприятливих обставин.

«Пакіта Салас»

Рік випуску: 2022

Жанри: комедія, ситком

Актори: Брайс Ефе, Белен Куеста, Лідія Сан-Хосе

У центрі сюжету - Пакіта Салас, яка була однією з найкращих агентів в іспанському шоубізнесі. Утім, раптово жінка втрачає прибуткового клієнта. Тут їх приходить на думку придбати занедбану агенцію та зробити її успішною. Щоб досягти цілі, треба добряче попрацювати. Але здаватися, жінка не має наміру.

Весь серіал пронизаний гумором, цікавими персонажами та кумедними ситуаціями, які трапляються з головною героїнею. Це чудовий варіант, якщо ви хочете розслабитися після насиченого дня та посміятися від душі.

«Нитки долі»

Рік випуску: 2013

Жанри: драма, мелодрама, детектив, пригоди

Актори: Адріана Угарте, Марі Кармен Санчес, Тристан Ульоа, Франсеск Гаррідо

Центральним персонажем серіалу є молода кравчиня з Мадриду - Сіра Кірога. Дівчина працює разом із мамою в модному ательє. Її життя проходить рівно та стабільно, аж раптом Сіра закохується у малознайомого чоловіка. Почуття настільки перехоплюють дівчину, що вона залишає свого нареченого та переїжджає з незнайомцем в інше місто. Бурхливий роман починає стихати та зазнає змін. А все через те, що чоловік віддаляється від Кіроги.

Водночас дівчина стає шпигункою та виконує різні завдання. Вирують непрості історичні часи, і Сіра щодня зіштовхується з небезпечними викликами. Тож глядачі зможуть поринути у пригоди разом із героїнею. Приємним бонусом є естетичні вбрання, приємна музика та майстерна гра акторів.

Відео: Netflix, Youtube

Фото: Canva

Володимир Дантес, Мурафа, Михайло Кукуюк та Григорій Герман у дубляжі «Ґарфілд у кіно»
Попередній матеріал

Володимир Дантес, Мурафа, Михайло Кукуюк та Григорій Герман у дубляжі «Ґарфілд у кіно»

кіно
Наступний матеріал

3 найкращі українські фільми і серіали на думку акторки Анастасії Цимбалару

Новини партнерів