Телеканал М2 - музика з українським паспортом

Телеканал М2 - музика з українським паспортом
1 травня із плей-листів каналу М2 зникнуть всі іноземні кліпи. В ефірі залишаться лише відеороботи, до яких доклали зусиль українські музиканти – артисти, автори пісень, продюсери, які працюють на українському ринку.

#@#

«Наша компанія завжди приділяла значну увагу українській популярній музиці. Її розвиток був нашою головною метою, і сьогодні ми робимо наш наступний крок. Як це бувало не раз до цього, у часи економічних складностей українська музика отримує величезний імпульс, і те, що відбувається зараз, говорить про новий етап розвитку. Ми щотижня, майже щодня переглядаємо нові музичні відеокліпи, і я можу сказати, що сьогодні з’являється нове покоління музикантів з яскравими ідеями і високим рівнем таланту. Так було на початку – в середині 1990-х, так було на початку 2000-х, так є зараз», – говорить Валентин Коваль, генеральний директор М1 та М2.

«Для нас співпраця з українськими музикантами, сприяння розвитку українського шоу-бізнеса – це справа майже всього життя», – говорить керуючий акціонер компанії «Телеодин», яка виробляє телеканали М1 та М2, Микола Баграєв, відомий багатьом як засновник фестивалю «Таврійські Ігри» та благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські Ігри». «Від фестивалів у Каховці, на яких українські виконавці презентували свої нові концертні програми та альбоми, і телеверсії яких дивилися мільйони українців, через створення потужних і популярних музичних каналів і радіостанцій, ми нарешті прийшли до телеканалу з виключно українською музикою. Це – закономірний розвиток, який відповідає потребам часу і дає надію багатьом музикантам, як вже відомим, так я початківцям».
Рестарт каналу супроводжуватиметься кампанією у зовнішній рекламі, а також буде підтриманий партнерами М2 – телеканалами Starlight Media та радіостанціями групи «ТАВР медіа».

«Я відчуваю, що цей формат може мати успіх, – додає Валентин Коваль, – і ми прикладемо всі наші зусилля і досвід для того, аби вивести український М2 у лідери серед супутниково-кабельних музичних каналів. Ми відчуваємо позитивне ставлення музикантів до нашої ідеї і розраховуємо на їх підтримку. Разом – переможемо!»

Телеканал М2 засновано у червні 2007 року. Канал мовить із супутника Амос-2 (позиція 4 градуси з.д.) та у багатьох кабельних мережах України. В квітні 2015 року каналу було продовжено Ліцензію на мовлення у багатоканальній цифровій мережі.

Телеканал М2 - музика з українським паспортом


 

Тоня Матвиенко рекомендует маски для лица
Попередній матеріал

Тоня Матвиенко о любимой косметике и масках для лица: эксклюзив Viva.ua

Звездные откровения: Ким Кардашьян призналась, что не может забеременеть
Наступний матеріал

Звездные откровения: Ким Кардашьян призналась, что не может забеременеть

Новини партнерів