Американський фільм жахів про милозвучного павучка Стінга: відома дата прем’єри

Стінг
Незабаром фільм «Стінг. Жах ночі» покажуть у кінотеатрах.

6 червня дистриб’юторська компанія Green Light Films випускає в український прокат фільм «Стінг. Жах ночі». Це вже другий фільм жахів в лінійці фільмів компанії з орієнтиром на молодіжну аудіторію.

12-річна бунтарка Шарлотта знаходить маленького павучка у занедбаному багатоквартирному будинку. Вона тримає його у банці та тішиться новим домашнім улюбленцем, але той стрімко починає рости і проявляє нестримний апетит до крові. Коли сусіди дівчинки один за одним починають зникати, Шарлотта та її сім'я опиняються у безвихідній ситуації, де вони мають боротися за своє життя проти кровожерливого павука, який любить людську плоть.

Трейлер фільму «Стінг. Жах ночі»

Режисера фільму Кіа Роач-Тернера називають «маестро фільмів жахів». Один з найвідоміших його фільмів — комедійна фантастична стрічка «Некромант» (2018) з Монікою Белуччі у головній ролі — отримав позитивні відгуки критиків та став комерційно успішним на території Австралії та Нової Зеландії. Режисерський стиль Роуч-Тернера часто відзначають за комбінацію жахів й гумору та оригінальний підхід.

Роль Шарлотти виконала Аліла Браун, яка зіграла у серіалах «Загублені квіти Еліс Харт» (2023) разом з Сіґурні Вівер та «Дев'ять ідеальних незнайомців» (2021) з Ніколь Кідман. Цікавий факт: батько дівчинки — власник найбільшого у світі заводу з переробки пластикових пляшок.

У ролях: Жермен Фаулер, Райан Корр, Аліла Браун, Робін Невін, Ноні Хезлхерст, Пенелопа Мітчел, Денні Кім.

Читайте також добірку топ-6 українських фільмів з голлівудським розмахом.

Читайте також

Переглянути за вечір: 5 міні-серіалів від Netflix на будь-який смак

Переглянути за вечір: 5 міні-серіалів від Netflix на будь-який смак

5 найцікавіших детективних серіалів, де головний герой – психолог

5 найцікавіших детективних серіалів, де головний герой – психолог

серіали де головний герой психолог
Попередній матеріал

5 найцікавіших детективних серіалів, де головний герой – психолог

Новини партнерів