Дурнєв, Потап чи Олег Винник? Хто може ховатися під масками Мюслі UA: топ-5 здогадок

Мюслі UA
Їх чули абсолютно всі, але не бачив ніхто.

Треки «Вова, *баш їх бл*ть», «Остановіть ви цю х*йню», «Добрий день everybody» закріпилися в українських чартах, а відео набирають мільйони переглядів. Та хто ж насправді ховається під масками інтернет-феноменів «Мюслі UA», котрі досі ретельно ховають свої обличчя?

Мюслі UA

VIVA.UA пропонує власні здогадки: «Мюслі UA» — хто це насправді?

  • 1. Олексій Дурнєв

Український телеведучий і блогер. Навесні 2022 року Дурнєв сторив Telegram-паблік «Боже, яке кончене!», у якому висміював недолугих росіян, а також переформатував своє YouTube-шоу «Дурнєв дивиться сторіз», де продовжив благородну місію.

Творчість артиста не стоїть на місці, він постійно генерує новий контент у всіх можливих форматах. Деякі фани підмітили схожість в саркастичному стилі Дурнєва та «Мюслі UA», і, беручи до уваги пристрасть шоумена до постійних експериментів, можливо, вони не помиляються?

  • 2. Потап

41-річного українського виконавця Олексія Потапенка, більш відомого як Потап, усі давно знають як репера, продюсера, автора пісень та учасника гуртів «Потап и Настя» і MOЗGI. Він з тих, хто в шоубізі давно і чи не найкраще знається на мистецтві епатувати.

Останнім часом Потап активно експериментує з формами музичного контенту, чим неодноразово викликав бурхливу, а часто неоднозначну реакцію українців. Його останній трек «Волонтер» викликав шквал обурення від аудиторії, яка гостро засудила пісню, називаючи текст паплюженням чесних імен мільйонів українських волонтерів.

Значне творче минуле, особливу любов до гострого слівця і провокацій та статус автора десятків віральних хітів для своїх музичних проєктів роблять Олексія ідеальним кандидатом.

  • 3. Івангай

Івангай (EeOneGuy, справжнє ім'я — Іван Рудський) — відомий український відеоблогер-мільйонник. Перший російськомовний володар діамантової кнопки YouTube.

У вересні 2017 року блогер зник з YouTube і лише в січні 2019 повернувся з піснею My Heart і новим псевдонімом IVAN. Весь цей час хлопець провів практично на самоті та освоював нову справу з нуля. Він навчився писати музику і вирішив розвиватися далі в музичній індустрії, а з початком повномасштабної війни повністю перейшов на українську мову. «Мюслі UA» здобули всенародну славу онлайн, тому цілком імовірно, що під їх маскою ховається той, хто не за чутками знає, як стати інтернет-сенсацією.

  • 4. Олег Винник

Шалено популярний співак Олег Винник у квітні 2022 року повністю щез з медійного поля, на піку популярності та з настанням повномасштабної війни. Шанувальники, журналісти і навіть колеги артиста були шоковані таким несподіваним зникненням. Мережа гуділа чутками на цю тему, і навіть віддані «вовчиці» — незчисленна фан-база Винника — разводили руками у здогадках.

«Мюслі UA» гучно заявили про себе та заробили всенародну любов саме в час загадкового зникнення поп-співака. Мільйони прихильників досі сподіваються, що Винник не полишив сцену, і чекають на гучний камбек. Можливо, співак справді знайшов себе в новій неочікуваній формі і незабаром знову шокує українців, розкривши карти?

Читайте також

«Я знаю, що з ним»: колега Олега Винника розповіла про його зникнення

«Я знаю, що з ним»: колега Олега Винника розповіла про його зникнення

Офіційно про місце перебування Винника і його стан здоров’я: «Він не може стояти на сцені»

Офіційно про місце перебування Винника і його стан здоров’я: «Він не може стояти на сцені»

  • 5. Олександр Поворознюк

Аграрний бізнесмен Олександр Поворознюк очолив територіальну оборону в селищі Петрове Кіровоградської області після вторгнення росії в Україну. 28 лютого 2022 року вийшло інтерв’ю, в якому Поворознюк експресивно і не добираючи слів відповів на запитання журналістів та місцевих жителів. Радикальний виступ Поворознюка став вірусним, а його фрагменти активно ширилися соцмережами.

26 березня 2022 року «Мюслі UA» оприлюднили трек, в якому поклали на музику цитати з того самого звернення одіозного політика. Мікс став миттєвим хітом, набрав понад 6,5 млн переглядів і досі б’є всі рекорди популярності. Так, може, саме головний герой хіта і стоїть за створенням сенсаційного проєкту?

Мюслі UA

24 лютого 2023 року «Мюслі UA» вкотре шокували скандальною колаборацією в патріотичному релізі до річниці повномасштабної війни. Не зраджуючи фірмовому стилю, найзагадковіший музичний проєкт країни поклав на танцювальну музику життєстверджуючі цитати улюбленця ТікТок-репера MC Petya, який на даний момент служить у ЗСУ. З властивим гумором і патріотизмом, новим треком «Мюслі UA» вкотре підкреслюють — українці живі та незламні, а за рік повномасштабної війни стали ще сильнішими.

Читайте також

Як українські зірки відреагували на приїзд Байдена до Києва

Як українські зірки відреагували на приїзд Байдена до Києва

Східний гороскоп на 2023 рік для всіх знаків зодіаку

Східний гороскоп на 2023 рік для всіх знаків зодіаку

Олександр Педан
Попередній матеріал

Що я зрозумів за рік повномасштабної війни: Олександр Педан про свої підсумки

Ектор Хіменес-Браво
Наступний матеріал

Ектор Хіменес-Браво: «Не даю війні глибоко проникнути у мою ДНК»

Новини партнерів