Східний гороскоп на 2023 рік для всіх знаків зодіаку

гороскоп
На кого чекає підвищення соціального рівня, а кому не варто давати гроші в борг, дізнайтеся з нашого астрологічного прогнозу на 2023 рік.

Про те, що подарує і які події принесе 2023 рік, — рік, який усі ми мріємо запам’ятами як переможний, — розповіла астрологиня @pole_radosti. Вона поділилася прогнозом для всіх знаків китайського гороскопу.

  • Східний гороскоп на 2023 рік для всіх знаків зодіаку

гроші

Східний гороскоп для знака Кролик на 2023-й рік

Цього року ви отримуєте багато енергії для дій та досягнень. Проте разом з тим приходить і надмірна агресія. Тримайте себе в руках. Рахуйте до 100, перш ніж висловити власне невдоволення.

Ви станете дуже популярною особою та зможете не лише влаштувати особисте життя (якщо воно ще не влаштоване), але за допогою власної харизми вирішити будь-яке життєве питання.

Астрологічна порада на 2023 рік для Кролика: корисною буде звичка до планування року, місяця, тижня та поточного дня. Також почніть вже зараз укріплювати свій імунітет та стежте ретельно за самопочуттям. Цього року експериментувати зі здоровям не варто. І гарно відпочивайте щодня.

Східний гороскоп для Дракона

Використовуйте можливості, які можна отримати через інших людей. Або ж... скористаються вами. Якщо вам не подобаються маніпуляції з боку інших, цілеспрямовано починайте маніпулювати у відповідь. Або просто так, достроково.

Астрологічна порада на 2023 рік для Дракона: не варто брати участь у ризикових проектах. При підписанні будь-яких документів завчасно отримайте юридичну консультацію. Секрет успіху на 23й рік — свої плани тримайте в секреті.

Східний гороскоп для знака Змія

Можливі негативні сценарії типу перешкод у справах, крадіжок та втрат на рівному місці. Тож кожен ваш крок має бути виваженим. Уникайте ризикованих або азартних починань. Якщо вже втрапили в халепу, листайте телефонний список знайомих. Цього року допомога через інших людей не дасть вам втратити надію. Будь-яка негативна ситуація остаточно завершиться добре.

Зверніть увагу на своє здоров’я — укріплюйте імунітет, вивчайте оздоровчі методики для організму. Та головне — практикуйте це.

Ви отримаєте багато можливостей добре заробити. Можуть бути також короткострокові поїздки за кордон, що також гарно вплине на фінанси.

Астрологічна порада на 2023 рік для Змії: не соромтеся звертатися за допомогою. У Бога нема інших рук, окрім ваших та людей навкруги.

Східний гороскоп для знака Кінь

Вам може здатися якоїсь миті, що обставини вас душать, а нестабільність та неконтрольованість світу збиває з ніг. Що варто робити в будь-якій незрозумілій ситуації — це мізковий штурм та інтелектуальна діяльність на ваш смак. Можете навіть вивчати різновиди півоній чи місця локації капібар.

Чого варто дійсно уникати — це суперечок про політику тощо. Взагалі забороніть собі такі штуки на найближчий рік.

Гарні події очікують Конячок в особистому житті. Ви зможете зустріти людину для романтичних стосунків та навіть одружитися.

Астрологічна порада на 2023 рік для знака Кінь: щоб зазнати шаленого успіху в кар’єрі, варто знайти найслабшу точку розвитку бізнесу, з яким ви працюєте, і навчитися вирішувати дану проблему. Це ваша стартова сходинка “ту зе мун”.

Східний гороскоп для Вівці

Вдалий рік для партнерських відносин, проектів з кимось на пару, можливостей для співпраці. Ви з легкістю зможете стати більш популярною особистістю. Тож використовуйте це там, де вам потрібно, щоб не прославитися чимось не дуже гарним.

Дуже ретельно перевіряйте все, що підписуєте. Важливо цього року поважати закони та правила.

Вівцям притаманні сварки та суперечки, причому вони ніби зявляються з повітря. Тож непогано працювати з нервовою системою, щоб мати можливіть і силу волі не включатися в це. Краще направте цю енергію на подолання конкурентів.

Астрологічна порада на 2023 рік для Вівці: підвищуйте рівень життя. Почніть з дрібниць, але обовязково це зробіть.

Східний гороскоп для знака Мавпа

Ви отримаєте покращення репутації та умов життя. Ставте масштабні цілі.

З’являться можливості зайняти вищий рівень у суспільстві. Але ви маєте також відповідати тому рівню. Тож розширюйте досвід, знання та кругозір.

Астрологічна порада на 2023 рік для Мавпи: дійте! Адже у вас супер перспективи для фінансового та соціального успіху.

Східний гороскоп для знака Півень

Вас очікують несподівані зміни та ситуації, в яких буде складно прийняти рішення. Важливо розуміти, що немає правильного чи неправильного. Є просто вибір і його наслідки. Але вибір ми можемо міняти хоч щохвилини.

Будьте також обережними у спілкуванні з малознайомими людьми. Довіряй, але перевіряй!

Якщо зможете набути легкості в характері, то легко подвоєте свій дохід. Проте уникайте ризикованих проектів.

Астрологічна порада на 2023 рік для знака Півень: носіть з собою захисний талісман або два. Спирайтеся лише на власне рішення. І легко ставтеся до несподіванок.

Східний гороскоп для Собаки

Рік принесе вам розширення з’вязків, ріст в соціальних медіа, підвищення лідерського впливу та авторитету. Кращий рік з великою кількістю можливостей для співпраці.

Хто в особистому пошуку, є шанс зустріти партнера. Можливе також одруження.

Проте можуть виникати стресові ситуації, куди ж без них. Тож варто укріплювати нервову систему та не втомлюватися занадто.

Астрологічна порада на 2023 рік для Собаки: діяти. Відпочивати будете в гірші роки.

Східний гороскоп для знака Свиня

Посилиться внутрішня мотивація до дій. Тож нарешті ви зможете зрушити з місця камені своїх минулорічних планів.

Не зважайте на перешкоди, вони не залежать від вас. А от що від вас дійсно залежить — те, що ви відчуваєте і робите в цю хвилину. Зробіть її величною.

Вам більше вдасться досягти у справах, які ви розпочали раніше. Нові проекти обирайте ретельно або краще відкладіть.

Астрологічна порада на 2023 рік для Свині: не поспішайте в рішеннях та не давайте гроші в борг. Якщо дуже треба когось виручити, краще подаруйте.

Східний гороскоп для знака Щур

Насолоджуйтесь успіхом у фінансах, роботі та справах. Тож не час складати руки та точити ляси. Закатали рукави — і до справ!

Що стосується особистого життя, можливі некрасиві ситуації чи плітки. Щоб уникнути непорозумінь, ретельно обирайте інтимних партнерів. І памятайте: іноді таємне має таким і залишатися.

Астрологічна порада на 2023 рік для Щура: в юридичних питаннях можливі помилки, тож уважно перевірйяте все, що підписуєте. Взагалі краще ніяких серйозних докуметів цього року не підписувати.

Східний гороскоп для знака Бик

Що ж, ви гарно попрацювали минулого року, тож зароблене не забувайте розкладати по різних кошиках. І варто подумати над примноженням свого капіталу. Якщо мало надбали, почніть хоча б з подушки безпеки і запасіться піврічним бюджетом на життя.

Це варто зробити якнайшвидше, адже моральний стан у Биків залишає бажати кращого. А подушка безпеки та диверсифікація ризиків допоможуть позбавитися зайвої тривожності.

Астрологічна порада на 2023 рік для Бика: дослухайтеся інтуіції. Та багато навчайтеся. А також обов’язково частіше спілкуйтеся зі старенькими свого роду, якщо вони живі.

Китайський гороскоп для знака Тигр

Приділіть увагу відновленню своїх внутрішніх ресурсів, більше піклуйтеся про себе. Також доведеться залагоджувати купу дрібних справ (в тому числі юридичні питання, документи, побутові договори). Ви, звичайно, звикли до масштабу. Але від рутинних питань єдині ліки — швиденько їх вирішити і забути.

Вас чекає підвищення соціального рівня та пов’язаний з цим дискомфорт. Але результати вас потішать.

Гарні перспективи у заробітку та позитивному розвитку справ і проектів.

Астрологічна порада на 2023 рік для Тигра: придбайте для себе те, чого так давно хотіли.

Читайте також

Про кохання та пристрасті: 5 найяскравіших фільмів 2023 року

Про кохання та пристрасті: 5 найяскравіших фільмів 2023 року

Топ-5 тілесних практик, які знімають стрес і напруження

Топ-5 тілесних практик, які знімають стрес і напруження

стрес
Попередній матеріал

Топ-5 тілесних практик, які знімають стрес і напруження

топ серіалів
Наступний матеріал

Захопили з першої серії: топ-5 серіалів від акторки Віталіни Біблів

Новини партнерів