Офіційно про місце перебування Винника і його стан здоров’я: «Він не може стояти на сцені»

Винник
У команді співака нарешті офіційно прокоментували, де зараз перебуває Олег Винник, що з його станом та коли він повертається в Україну.

У свіжому випуску нa YouTube-кaнaлі «Зірковий» голова фан-клубу Олега Винника «Вовчиці» Валерія Барон дала офіційні коментарі стосовно місця перебування та діяльності свого патрона Олега Винника. Адже після початку повномасштабного вторгнення популярний український співак зник з інформаційного простору і його шанувальники лише за чутками здогадувалися, де він та що з ним. Зокрема, з’являлася інформація, що співак перебуває у Німеччині, а мовчить, тому що має проблеми зі здоров’ям. Валерія підтвердила, Олег Винник справді у Німеччині, а саме – у Берліні:

«Це чітка інформація і вона правдива. Він там живе. Він там жив і 10 років тому, і 15, він там працював. Він живе в себе вдома. Тобто вдома – мається на увазі, там, де в нього є житло. Він є громадянин України, в нього дуже болить за це все, що тут відбувається зараз, але його стан здоров’я не дуже йому зараз дозволяє бути у публічному просторі (…) він дуже страждає без сцени зараз, але так склалися обставини, і стан здоров’я, що, на разі, на сцені стояти він не може».

Олег Винник

Яка саме хвороба у Винника, Барон не відповіла, оскільки Олег категорично заборонив обговорювати цю тему. Валерія переконує, що учасники фан-клубу із розумінням поставилися до від’їзду свого кумира та з нетерпінням чекають його повернення в Україну. А це, за словами Барон, відбудеться обов’язково, адже Олег Винник уже готує нову концертну програму: «Він продовжує працювати плідно в студії і готує нові пісні».

За словами Валерії, Олег активно займається благодійністю, аби допомагати воїнам на передовій і навіть заснував благодійний фонд «Вовчиця», по суті на іще одну його платформу, виявляється, перетворився фaн-клуб. У  співпраці з іншими фондами вони забезпечують фронт автомобілями, тепловізорами, теплим одягом, касками та бронежилетами. Проте чимало  українців із осудом поставилися до того, що одна із найпопулярніших зірок України покинула її у такий відповідальний момент.

«Люди не всі все знають. І я б хотіла звернутися до всіх, що ніколи не засуджуйте людину, доки ви не знаєте всю інформацію до кінця. Коли він повернеться на велику сцену, а це, я впевнена, точно відбудеться і я точно знаю, що прийдуть на концерт і мені цікаво, яким чином вони будуть дивитися йому в очі, ті хто міг засуджувати», – прокоментувала Валерія хейт Винника.

Читайте також

Як Олег Винник виглядає після лікування в Німеччині: у мережі з'явилися фото співака

Як Олег Винник виглядає після лікування в Німеччині: у мережі з'явилися фото співака

«Я знаю, що з ним»: колега Олега Винника розповіла про його зникнення

«Я знаю, що з ним»: колега Олега Винника розповіла про його зникнення

Олег Винник

Нагадаємо, декілька місяців тому в мережі з'явилися фото співака: дивіться, як Олег Винник виглядає після лікування в Німеччині.

Читайте також

Відомо, де зараз Олег Винник, як допомагає Україні і чому лікується

Відомо, де зараз Олег Винник, як допомагає Україні і чому лікується

Як змінився Олег Винник: співака не впізнати на новому фото

Як змінився Олег Винник: співака не впізнати на новому фото

Фото: архів Viva!

Бахмут
Попередній матеріал

Нове відео від гурту «Антитіла», зняте прямо на передовій у Бахмуті

Лілія Ребрик і Тетяна Денисова
Наступний матеріал

Лілія Ребрик прокоментувала своє ставлення до Тетяни Денисової, яка отримала російський паспорт

Новини партнерів