Окільцьований холостяк: історія кохання Максима Чмерковського та його дружини Пети Маргатройд

аксим Чмерковський та Пета Маргатройд
Найпопулярніший холостяк України та США Максим Чмерковський зробив свій вибір! Американський танцюрист та екс-одесит запропонував руку та серце своїй давній партнерці Пете Маргатройд.

Зрештою це сталося. Американський танцюрист українського походження Максим Чмерковський, за серце якого свого часу билися десятки красунь у популярному телешоу «Холостяк», знайшов свою обраницю. Щасливицею стала його давня партнерка з телепроекту «Танці із зірками» у США Пета Маргатройд. Прямо під час ефіру після чергового танцю Макс опустився на одне коліно і, простягнувши чарівній новозеландці обручку, запропонував їй руку та серце. Вражена і щаслива Пета відповіла «так».

Максим Чмерковський та його наречена Пета Маргатройд не одразу підібрали ключі один до одного. Дівчина зізналася: коли у 2009 році вона вперше побачила свого українського партнера з танцполу, той їй не сподобався. «Він здався мені надто зарозумілим, – поділилася танцівниця. – Однак потім я зрозуміла, що то була його маска. Він чудово ставився до всієї команди шоу і поступово ми стали друзями». Незабаром Пета зрозуміла, що відчуває до Макса щось більше, ніж дружні почуття. Однак у неї на той час вже був бойфренд, а Макс, у свою чергу, зустрічався з танцівницею Каріною Смірнофф.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: По вуха в коханні: екс-Холостяк Максим Чмерковський відпочиває з нареченою на Сен-Мартені

2012 року, коли дівчину повторно запросили до «Танців із зірками», ситуація змінилася. Пета розлучилася зі своїм хлопцем і навіть не намагалася приховувати радості, дізнавшись, що пара Чмерковського та Смірнофф теж розпалася. Якось після зйомок Макс запросив партнерку «як старого друга» на побачення. Після кількох таких «дружніх» побачень молоді люди почали жити разом. За словами Маргатройд, вони чудово ладнали, але через рік Макс без пояснення причин несподівано заявив, що їм треба розлучитися.

«Моє серце було розбите, – зізналася Пета, – все було якось дивно. Коли Макс відвозив мене до аеропорту, він раптом подивився на мої сумки і запитав здивовано: "А навіщо ти відвозиш усі свої речі?" На що я здивовано відповіла: "Якщо ми розлучаємося, навіщо ж мені їх залишати?" Тоді я зрозуміла, що можливо ми розлучаємося не назавжди».

ДИВІТЬСЯ: Переможниця шоу "Холостяк-4" показала розкішну обручку

Максим Чмерковский и Пета Маргатройд

І передчуття не обдурило серце, що любить – Максим Чмерковський практично відразу став жалкувати про своє рішення. "Я зрозумів, що зробив помилку, - зізнався танцюрист, - і незабаром уже думав, як мені повернути Пету". У результаті після спроби кілька місяців жити окремо пара знову возз'єдналася.

«Я, можна сказати, щасливий, адже через наш розрив Пета могла закохатися в іншу людину, і я назавжди її втратив би, – зізнається зараз Чмерковський. – Вона ж мій найкращий друг, поряд з нею я стаю кращою».

Максим Чмерковский и Пета Маргатройд

Максим Чмерковский и Пета Маргатройд

Максим Чмерковский и Пета Маргатройд

Фото: Instagram Максима Чмерковського та Пети Маргатройд

До речі, після розставання з Маргатройдом у Макса зіпсувалися стосунки з близькими. Брат і батько називали його дурнем, а мати взагалі більше місяця відмовлялася з ним розмовляти. «Мої друзі та родичі просто люблять Пету, – пишається Макс. – Це дуже важливо для мене, бо до інших моїх коханих вони ставилися досить критично. Пета наповнює моє життя. На мою думку, ми змогли б прожити до кінця наших днів разом».

Наприкінці лютого Максим Чмерковський та його кохана голосно відсвяткував весілля у Нью-Йорку, запросивши всіх друзів та колег.

Максим Чмерковский и Пета Маргатройд

Фото: Rex

ЧИТАЙТЕ: Победительница шоу "Холостяк": "С Чмерковским мы продолжаем общаться"

Максим Чмерковский

Нагадаємо, що колишні кохані Максима Чмерковського за проектом "Холостяк" вже давно влаштували особисте життя. Яна Соломко одружилася з українським бізнесменом і народила йому доньку, а Олександра Шульгіна поки не заміжня, але полягає у відносинах.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Весільна фотосесія Яни Соломко

Володимир Васянович
Попередній матеріал

Спецвипуск "Viva! Переможці": Володимир Васянович

Юрій Весельський
Наступний матеріал

Спецвипуск "Viva! Переможці": Юрій Весельський

Новини партнерів