«Чому у мене досі немає дітей?»: Злата Огнєвіч розповіла про особисте життя

Злата Огнєвіч
Популярна співачка Злата Огнєвіч під час відвертого інтервʼю розповіла, чи вільне зараз її серце, а також зізналася, які висновки зробила для себе з попередніх стосунків.

Особисте життя співачки Злата Огнєвіч завжди цікавило українців, а особливо обговорюваним воно стало після участі артистки у шоу “Холостячка”. Олег Борисов у новому випуску подкасту “Олега френди”, який виходить на YouTube-сторінці каналу “Дом”, теж не міг оминути питання – серце відомої красуні сьогодні хтось ображає чи оберігає?

“Щастя любить тишу. Коли мені буде, про що розповісти, я обовʼязково цим поділюся. А стосовно тих колишніх чоловіків – це був мій вибір. Ці стосунки потрібні були мені для досвіду. Я не буду нікого винити, я лише дякую їм за досвід, завдяки якому знаю, як я не хочу і як хочу жити тепер”, – коментує Злата Огнєвіч.

Злата Огнєвіч

Крім чого, Злата Огнєвіч розповіла, як ставиться до підвищеної уваги до її особистого життя, одруження та дітей.

“Це певні шаблони суспільства. І взагалі – це некоректні питання. У кожної людини є свої особисті причини, чому він досі не одружений чи незаміжня, чому немає дітей. Є жінки, яким здоровʼя не дозволяє або якісь комплекси. То чому лізти з цими питаннями? Яка вам справа до того, чому у мене досі немає дітей? Коли прийде час – вони зʼявляться або інших няньчитиму. У таких випадках я кажу так: “Я обов'язково розкажу вам, коли народжу дитину або коли вийду заміж”, – поділилася своїм баченням артистка.

Читайте також

«Неймовірно крутий хлопець»: Злата Огнєвіч прокоментувала особисте життя

«Неймовірно крутий хлопець»: Злата Огнєвіч прокоментувала особисте життя

Нова пара? Євген Клопотенко розповів про особисте життя і стосунки зі Златою Огнєвіч

Нова пара? Євген Клопотенко розповів про особисте життя і стосунки зі Златою Огнєвіч

Огнєвіч зазначає: такі питання і ставлення до інших – це пережитки минулого. Тому це треба приймати, але не переносити в майбутнє.

“Це треба виховувати з дитинства. Я дуже хочу, щоб у мене народилась дитина і я прививатиму їй свої цінності. В тому числі і такі – що є некоректні особисті питання до людей. Знаєте, коли ви не приймаєте своїх батьків – ви не приймаєте і себе. Адже коли ви їх приймете – одразу все погане, що ви так не любите сприйметься інакше – це ж ваша база, вони вас виховували. Хочеться нам того чи ні, наше оточення, наші батьки закладають у нас все, у тому числі такі некоректні питання. І це нормально”, – зауважила Злата Огнєвіч.

Але в той же час, люди можуть робити свій вибір і розраховувати на підтримку найрідніших. Це, на жаль, зустрічається не завжди, але Україна має до цього йти – впевнена артистка.

“Можливо я хочу собі шведську сімʼю, заведу її, а мене за це засуджуватимуть у суспільстві. Або. наприклад, усиновити дитину, але це має бути рішення двох. Я вже думала про це. Коли у мене буде супутник по життю, я підніму це питання. Я була в дитячих будинках колись їздила, допомагала. Це дуже складно”, – розповіла співачка в інтервʼю.   

Читайте також

Андрій Бєдняков про Оксану Марченко: «Вона нормальна»

Андрій Бєдняков про Оксану Марченко: «Вона нормальна»

Як це мило! Гвінет Пелтроу привітала з днем народження своїх чоловіків — колишнього і нинішнього

Як це мило! Гвінет Пелтроу привітала з днем народження своїх чоловіків — колишнього і нинішнього

Фото: соціальні мережі

Лера Товстолєс
Попередній матеріал

Зірка «Жіночого кварталу» Лера Товстолєс розповіла про романтичний подарунок від бойфренда-іноземця

Потап і Настя Каменських
Наступний матеріал

Так виглядає справжнє кохання, дівчата: Потап показав рідкісне фото Насті Каменських

Новини партнерів