«Неймовірно крутий хлопець»: Злата Огнєвіч прокоментувала особисте життя

Злата Огнєвіч
Співачка розповіла про спілкування з колишнім.

ЕксХолостячка Злата Огнєвіч у проєкті СТБ «Як ти?» з Григорієм Решетником розповіла свою історію життя після 24 лютого. Які стосунки у неї зараз з колишнім хлопцем-добровольцем, з ким із учасників романтичного реаліті продовжує спілкування до сьогодні та чи намагався вийти на зв'язок її обранець у проєкті Андрій Задворний – Злата розповіла у першому з початку війни великому та відвертому інтерв’ю.

Читайте також

Злата Огнєвіч порадила, яку книгу варто почитати під час війни

Злата Огнєвіч порадила, яку книгу варто почитати під час війни

Злата Огнєвіч відповіла на хейт щодо зовнішності: Я не маю права гарно виглядати, тому що йде війна

Злата Огнєвіч відповіла на хейт щодо зовнішності: Я не маю права гарно виглядати, тому що йде війна

«Нещодавно я спілкувалась зі своїм колишнім хлопцем, який мене підтримав. Він доброволець. Це все одно, що коли до тебе додому прийшли невідомі, все навколо грабують і трощать, а твій сусід допомагає з цим впоратися. Він неймовірно крутий хлопець і я пишаюсь тим, що він робить», – розповіла Злата про спілкування з добровольцем.

На запитання, чи підтримує зв'язок співачка з кимось з учасників «Холостячки», вона відповіла: «Мені телефонували Максим Тарапата, Дмитро Шевченко, Олег Плахотнюк. До речі, 23 лютого у Макса був день народження. Ми не святкували гучно. Якось не було у всіх настрою. Не хотілось ні розважатися, ні танцювати».

Також Злата зізналася, чи спілкувалася за цей час з її обранцем у проєкті – Андрієм Задворним.

«Війна не означає, що я маю повернути у своє життя людину, яка зробила мені дуже боляче. Востаннє я бачила Андрія на новорічній вечірці. Думаю, ми з ним все вирішили ще під час фінального пост-шоу «Холостячки», – прокоментувала Огнєвіч. – Зараз я знаходжусь на останній стадії переживань після болісного розриву. Не можу сказати, що остаточно пробачила Андрія. Але я вже не відчуваю такого смутку, жалю і болю, які були на початку. Йде війна, всі українці у дуже скрутному становищі. І якщо б ця людина звернулась до мене за якоюсь допомогою, звісно, я б не відмовила».

Злата Огневич

Фото: особистий архів співачки

Ірина Білик
Попередній матеріал

Ірина Білик прокоментувала службу свого ексчоловіка Дмитра Дікусара в ЗСУ

Макс Чмерковський
Наступний матеріал

Макс Чмерковський побудував на Львівщині 40 будинків для переселенців: як виглядає житло

Новини партнерів