Андрій Бєдняков про Оксану Марченко: «Вона нормальна»

Андрій Бєдняков і Оскана Марченко
Андрій Бєдняков працював із Оксаною Марченко на шоу «Х-Фактор» у 2016 році. Шоумен прокоментував, чи вважає її українофобкою.

Ще один ексколега Бєднякова з СТБ — Ігор Кондратюк — раніше розповідав, що насправді колись Оксана Марченко була іншою і навіть просила гостей програми говорити українською, не переходити на російську мову. Андрій Бєдняков прокоментував, чи, на його думку, ведуча була українофобкою.

Куда делись платья? Оксана Марченко рассказала о судьбе шикарных нарядов после своего ухода с шоу "Україна мае талант" и "Х-фактор"

«Я з нею пропрацював один рік і був для неї кісткою в горлі. Тому що я прийшов новий, молодший за неї. Було видно, що їй неприємно зі мною працювати. Коли у нас був перший прямий ефір, у нас із нею не було жодного контакту. Це була моя єдина ведуча, з ким я вів корпоративи, програми, прямі ефіри, з якою у мене було нуль контакту. Притому що я намагався. Я на неї дивлюся, а вона на мене не дивиться. Я щось жартую, вона не сміється. У неї була реакція типу «Хто ти?».

А в останній день коли відзняли останню програму, тоді вже досить нормально поговорили. Я зайшов до неї в окремий гримваген. Коли я зайшов туди, там були ще судді, ми досить нормально поспілкувалися. Я не можу сказати, що вона погана людина. Ну так, вона десь показала, що ти мені не рівень, але це нормально, у мене все життя така історія. Мені навпаки це подобається», — розповів Андрій Бєдняков в інтерв’ю на Youtube-каналі Pressing

Андрій Бєдняков

Оксана Марченко и Андрей Бедняков

«Вона нормальна, якщо з нею так поговорити. Про її ставлення до всієї ситуації — я туди не лізу. Тому що все видно, я не хочу про це сперечатися. Але накидати на неї зараз, що вона така, така, така — мені вона це не показувала. Крім того, що вона не хотіла зі мною працювати. І все», — додав ведучий.

Куда делись платья? Оксана Марченко рассказала о судьбе шикарных нарядов после своего ухода с шоу "Україна мае талант" и "Х-фактор"

Також Андрій Бєдняков прокоментував серію відеозвернень Оксани Марченко, зокрема ролик турецькою мовою, адресований Ердогану.

«Це дуже смішно. Але вона боролася за свого чоловіка», — сказав шоумен.

Нагадаємо, психологиня Наталія Холоденко пояснила, що вказує на наркозалежність Оксани Марченко і Віктора Медведчука.

Читайте також

«Лорак номер два»: Яна Соломко потрапила в скандал через виступ у Москві

«Лорак номер два»: Яна Соломко потрапила в скандал через виступ у Москві

Ані Лорак зненацька повідомила про нові стосунки: «Моє кохання»

Ані Лорак зненацька повідомила про нові стосунки: «Моє кохання»

Фото: архів пресслужб, кадри з відео

Лобода
Попередній матеріал

«І що ви казали про декілька днів?»: у річницю повномасштабної війни Лобода представила новий кліп

Тімур Мірошниченко
Наступний матеріал

Тімур Мірошниченко зізнався, чи отримав він повістку

Новини партнерів