Нова пара? Євген Клопотенко розповів про особисте життя і стосунки зі Златою Огнєвіч

Євген Клопотенко
Євген Клопотенко зізнався, що хоче стати батьком, та натякнув на досить близькі стосунки зі співачкою Златою Огнєвіч.

Героєм минулого випуску нового проєкту СТБ «Як ти?» з Григорієм Решетником став шеф-кухар та переможець проєкту «МастерШеф»-5 Євген Клопотенко. Про спілкування зі Златою Огнєвіч та особисте життя він розповів у великому інтерв’ю.

Євген Клопотенко

  • Про спілкування з дівчатами

«Мені пишуть дівчата, кличуть на побачення, але так нечесно. Вони то знають мене, і вже вирішили, що хочуть бути зі мною. А я то їх не знаю! Мені заважає популярність у спілкуванні. Треба, щоб з тобою була людина, яка витримуватиме це все. Хто взагалі зможе витримати цей потік енергії? Мені потрібна та, яка постійно мене підтримуватиме. Але як її знайти? В потоці, коли ти щодня бачиш по 200 людей, це складно.

Мені треба сучасна дівчина, яка готова народити дитину. Вона має розуміти, що мене багато часу не буде вдома, я буду багато працювати. Такий вже я — сформований».

Євген Клопотенко

  • Про Злату Огнєвіч

Коли ведучий почав розмову про Злату Огнєвіч, Євген Клопотенко злегка зашарівся, проте все-таки розповів, що між ними дуже теплі стосунки. Наразі — дружні: 

«Мені пише Злата Огнєвіч, я їй сердечка ставлю. Ми зі Златою дружимо. Бачилися, до речі, тижні два назад. Я готував їй їсти вдома. Вона розказувала, як ходила в Карпати, зробила собі татуювання. Ми з нею познайомилися у Єгипті, де я відпочивав, минулого нового року. Вона в той час співала, і це було виконання просто до мурах! Вона до мене дуже добре ставиться. З теплом. У нас прекрасні стосунки. Дівчата в 35 не говорять: "Я не знаю, що хочу, покружи мене"… Вже ти чітко розумієш, що ти хочеш і до якої цілі йдеш. І це – щастя! (Усміхається. — Прим. ред)». 

На питання Григорія про те, чи готувала йому Злата Огнєвіч, Євген відповів коротко: «Щось готувала!».

Читайте також

Злата Огнєвіч розповіла про майбутнього чоловіка та дітей

Злата Огнєвіч розповіла про майбутнього чоловіка та дітей

Злата Огнєвіч відповіла, чи усі мають іти воювати

Злата Огнєвіч відповіла, чи усі мають іти воювати

Фото: Інстаграм Євгена Клопотенка

Віра Кекелія
Попередній матеріал

Віра Кекелія народила другу дитину: перша фотосесія з новонародженим сином

Андрій Бєдняков
Наступний матеріал

Андрій Бєдняков згадав думки вранці 24 лютого: відчув себе винним перед дружиною і донькою

Новини партнерів