Jerry Heil номіновано на європейську музичну премію Music Moves Europe Awards 2022

Jerry Heil
MME Awards – європейська музична нагорода для молодих артистів, які презентують сьогоднішнє і майбутнє звучання Європи.

У середу, 12 жовтня, на MaMA Music & Convention в Парижі було оголошено номінантів на премію Music Moves Europe Awards 2022. Це нагорода Європейського Союзу, яка відзначає нових виконавців, які представляють сьогоднішнє і майбутнє звучання Європи. Однією з номінанток стала українська співачка Jerry Heil, яка нині живе і навчається в Америці

На Music Moves Europe Awards 2023 було номіновано 15 нових європейських артистів: Amelie Siba (Чехія), CMAT (Ірландія), eee gee (Данія), Goldkimono (Нідерланди), Hause Plants (Португалія), Jerry Heil (Україна), July Jones (Словенія), Kids Return (Франція), Koikoi (Сербія), Monikaze (Литва), Oska (Austria), Queralt Lahoz (Spain), Sans Soucis (Italy), schmyt (Germany), The Haunted Youth (Belgium).

До складу журі увійшла минулорічна переможниця у номінації Public Choice Award – Ladaniva з Вірменії. «Усім буде приємно відкрити для себе цих цікавих артистів з різних країн. Європі є що запропонувати в музичному плані», – говорить Ladaniva.

Меломани Європи голосуватимуть на сайті Music Moves Europe Awards, щоб визначити переможця у номінації Public Choice Award 2023. П’ять артистів буде обрано переможцями міжнародним журі і один із них отримає Grand Jury Prize. Усі переможці будуть оголошені на церемонії нагородження Music Moves Europe Awards у четвер, 19 січня 2023 року, на фестивалі-шоукейсі ESNS у Гронінгені, Нідерланди.

Читайте також

Jerry Heil, Леся Нікітюк та Emdivity простібали росіян, які тікають з Криму

Jerry Heil, Леся Нікітюк та Emdivity простібали росіян, які тікають з Криму

alyona alyona зізналась, як схудла на 20 кг, а Jerry Heil розповіла про переїзд до США

alyona alyona зізналась, як схудла на 20 кг, а Jerry Heil розповіла про переїзд до США

  • Призовий пакет

П'ять переможців Music Moves Europe Awards отримають по 10 000 євро кожен. Володар нагороди журі Grand Jury Prize отримає 10 000 євро та ваучер на «зелений тур» (організацію екологічних гастролей) на 5 000 євро. Переможець нагороди Public Choice Award отримає 5 000 євро.

Усі 15 номінантів будуть запрошені на день бізнес-освіти з провідними практиками у музичній індустрії, організований ESNS, фестивалем Reeperbahn та партнерами Liveurope, Yourope, Live DMA, IMPALA, Digital Music Europe, ICMP-CIEM, International Music Managers Forum (IMMF) і European Music Exporters Exchange (EMEE).

  • Переможці минулих років

Щорічна премія створена для того, щоб прискорити міжнародну кар’єру нових європейських артистів. Серед колишніх лауреатів MMEA Stromae, Rosalia, Dua Lipa, Mezerg, Blanks, Ladaniva, Meskerem Mees і Christine and the Queens. Два останні роки поспіль у премії перемагають українські артистки: у січні 2022 перемогла Alina Pash, а лауреаткою ММE Awards 2021 стала alyona alyona, яка додатково отримала найбільше голосів публіки у номінації Public Choice Award, здобувши подвійну перемогу.

Підтримати Jerry Heil і проголосувати за неї у номінації Public Choice Award можна на сайті премії.

Читайте також

Біллі Айліш поцілувала український прапор, який їй передала Jerry Heil

Біллі Айліш поцілувала український прапор, який їй передала Jerry Heil

Jerry Heil розповіла про вступ до Берклі, життя в США та розрив співпраці з продюсером

Jerry Heil розповіла про вступ до Берклі, життя в США та розрив співпраці з продюсером

Фото: пресслужба

Тімур Мірошниченко
Попередній матеріал

Ведучого Євробачення Тімура Мірошниченка запросили на National Television Awards до Лондона

Леся Нікітюк
Наступний матеріал

Романтичний блекаут: Леся Нікітюк розповіла, як проводить вечори без світла

Новини партнерів