Jerry Heil, Леся Нікітюк та Emdivity простібали росіян, які тікають з Криму

Jerry Heil, Леся Нікітюк
«Душевно, по-домашньому»: слухайте трек Лесі Нікітюк, Jerry Heil та Emdivity на основі мему, що облетів всю Україну.

26 серпня відбулась прем’єра спільної роботи Jerry Heil, Лесі Нікітюк та електронного дуету Emdivity «По-домашньому». Композиція створена по гарячих слідах всім відомого мему, що днями облетів українські соцмережі. На оригінальному відео російська туристка, вся у сльозах, жаліється на те, як їй не хочеться їхати з Криму. Її скаргам передували новини про вибухи в окупованому Криму, що спричинили масовий відтік росіян з півострову. Короткий сніпет треку на основі мему, який Jerry Heil та Леся Нікітюк жартома виклали в Інстаграм, почав віруситися на рівні з оригіналом, тому виконавиці вирішили зробити повноцінну пісню — і покликали для цього майстрів електронного саунду з гурту Emdivity. Окрім розважального спрямування, пісня «По-домашньому» підкреслює важливий меседж «Крим — це Україна», втілення якого в реальність сьогодні стало ще ближчим.

  • Jerry Heil: «Завдячуючи мемові, що підхопила вся країна, ідея пісні була на поверхні, тому і писалася вона, як TikTok-прикол, щоб підняти і дух, і настрій. Почалося все з поштовху Лесі Нікітюк. Вона мені вночі написала, шо треба робити такий трек, а я якраз цілий день до цього крутила таку ж думку в голові! Далі вже справа була за EMDIVITY. І люди так сильно підхопили в інстаграмі нашу задумку-тізер, що надивилися на 2.5 мільйони переглядів. Тому тепер існує повна версія — на замовлення всіх бажаючих».

Читайте також

Ахтем Сеїтаблаєв: «Повернення Криму – це справа місяців»

Ахтем Сеїтаблаєв: «Повернення Криму – це справа місяців»

Саундтрек до «бавовни» в Криму: пісню Діани Глостер блокують усі соціальні мережі

Саундтрек до «бавовни» в Криму: пісню Діани Глостер блокують усі соціальні мережі

  • EMDIVITY: «Ми все життя орієнтувались на світовий шоу-бізнес, закордонний музичний ринок: країни Європи, Америку. Наші треки звучали на європейських радіостанціях, потрапляли в топові глобальні музичні чарти. Але війна, яка розпочалась 24 лютого, змінила наше світосприйняття. Ми не могли лишатись осторонь від українських проблем і трагедій. Тому цей реліз — один з наших внесків у спільну перемогу. Спроба трохи додати гумору та підняти настрій нашим співвітчизникам. Коли нам написала Jerry Heil та запропонувала зробити таку пісню, ми одразу погодились. Крім всього іншного, це гарна можливість познайомити з новою та актуальною українською музикою слухачів з різних куточків світу, які складають нашу аудиторію».

Diana Gloster
Попередній матеріал

Саундтрек до «бавовни» в Криму: пісню Діани Глостер блокують усі соціальні мережі

Марія Бурмака
Наступний матеріал

«Це війна не лише за Україну»: Марія Бурмака написала пісню про перемогу

Новини партнерів