Позитив відмовився від оренди квартири в Києві: «Матеріально дуже складно»

Позитив
Артист відокремився від продюсерського центру Moзgi Entertainment і тепер є самостійним.

Український виконавець Positiff (Позитив) дав ексклюзивне інтерв’ю музичному порталу «Музвар» та розповів про зміни, які сталися в його музичному житті. За словами співака, відтепер він не артист продюсерського центру Moзgi Entertainment і працює самостійно.

Читайте також

Позитив розповів про стосунки з танцівницею Юлією Сахневич

Позитив розповів про стосунки з танцівницею Юлією Сахневич

Лілія Подкопаєва розповіла, чи спілкується з Ані Лорак: «Її позиція всім відома»

Лілія Подкопаєва розповіла, чи спілкується з Ані Лорак: «Її позиція всім відома»

«Moзgi Entertainment тепер є відкритим лейблом, ми більше не лейблові артисти, а самі собі продюсери. Зараз я з ними співпрацюю тільки в дистрибуції треків. І стало складніше, коли ти залишився один, коли тобі треба знайти команду, менеджмент. В такі часи тут тільки люди, які дійсно вірять в тебе. І я дуже їм вдячний, вони розуміють, що зараз це не про гроші, а про майбутнє артиста. Головне мені їх не підвести», – зізнався Позитив.

Окрім Позитива, з Moзgi Entertainment як з продюсерським лейблом працювали Michelle Andrade, Надя Дорофєєва та гурт Moзgi. Зі своїм колишнім продюсером Потапом, з яким вони співпрацювали десятки років, Позитив спілкується інтернетом, проте наголошує – у нього є свої творчі справи.

Позитив

Повномасштабне вторгнення внесло корективи і в побутове життя артиста. Як зізнався Позитив, наразі він живе на студії, де паралельно створює нові пісні. Говорить, що це зручно, оскільки музична муза приходить частіше за все вночі, а через комендантську годину простіше жити на роботі.

«Я відмовився від квартири, яку я винаймав, бо матеріально дуже складно. Історія моя дуже змінилась зараз, зараз артисти у складному становищі, усі артисти. Адже я б не сказав, що роялті такі, як гроші з концертів, корпоративів. Все ж таки на першому плану у всіх артистів корпоративи. Але я думаю, що ми це можемо це пережити», – розповів виконавець.

Читайте також

Michelle Andrade розійшлася з хлопцем після початку повномасштабного вторгнення

Michelle Andrade розійшлася з хлопцем після початку повномасштабного вторгнення

Надія Матвєєва вперше розповіла про молодшого на 20 років коханого чоловіка

Надія Матвєєва вперше розповіла про молодшого на 20 років коханого чоловіка

Днями Позитив презентував спільний трек разом з Мішель Андраде та Аліною Паш під назвою «Перед світанком». З Мішель це не перша співпраця виконавця. Проте чому співаки вирішили зробити колаборацію з Аліною, коментує: «Мішель перетиналась з Аліною на благодійних концертах в Європі, а потім мені написала з пропозицією зробити спільну пісню. І я згадав, що ще як тільки розпочалась пандемія, ми з Аліною познайомились, потім в листуванні навіть знайшов якісь спільні музичні нариси. І я запропонував дівчатам біт, вони дуже швидко відреагували, наступного дня в мене вже були записи Аліни на диктофоні».

Фото: пресслужба

Наталія Могилевська
Попередній матеріал

Наталія Могилевська розповіла про свій будинок, який вщент знищили окупанти

Бен Стіллер
Наступний матеріал

Соломія Вітвіцька взяла інтерв’ю у Бена Стіллера під час його візиту до Києва

Новини партнерів