POSITIFF, Michelle Andrade і Alina Pash розповіли, чому їх навчили 4 місяці війни

POSITIFF, Michelle Andrade і Alina Pash
POSITIFF, Michelle Andrade і Alina Pash об’єдналися у пісні-подяці непереможним українським героям, які борються за свою Батьківщину.

У новому треці «Перед світанком» артисти вшановують відвагу й хоробрість наших захисників сміливими хіп-хоп бітами, які переплітаються з українськими народними мотивами. Композиція від тріо — це нагадування, що як би не було складно, необхідно вірити у світле майбутнє. Адже українців неможливо зламати. Ми виборемо свободу і відбудуємо зруйноване. І буде линути слава України по всій землі.

В ексклюзивному матеріалі Viva! POSITIFF, Michelle Andrade і Alina Pash поділилися, чому їх навчили чотири місяці війни.

  • POSITIFF:

«Війна змінила мої цінності. Навчила жити в будь-яких умовах, якими б примітивними вони не були, швидше адаптуватися до запропонованих обставин і ухвалювати правильні рішення в стресових ситуаціях. Війна навчила відрізняти звуки роботи ППО, автоматної черги або прильоту ракет. Війна навчила стріляти й захищати рідних. Війна навчила ще більше любити дітей і вибудовувати з ними коректний діалог. Війна навчила справжній творчості — від серця, а не за формулою».

  • Michelle Andrade:

«Війна — це ситечко, яке просіяло все, що виявилося непотрібним. Війна навчила розставляти пріоритети. Війна навчила робити те, що подобається. Війна навчила не прив'язуватися до матеріальних речей. Війна навчила швидко збиратися та не боятися почати спочатку. Війна навчила цінувати людей поряд. Війна навчила цінувати людей, які далеко, але завжди готові допомогти. Так було зі зйомками відео на пісню “Перед світанком”, яке ми знімали на відстані в різних частинах України та Європи. Війна навчила ділитися з людьми тим, що всередині, і не боятися бути незрозумілою. Так буде з наступними піснями. Адже ми не живемо вічно».

  • Alina Pash:

«Російське вторгнення змусило мене ще глибше переосмислити свої цінності, стати радикальною та принциповою у своїх переконаннях. Війна навчила визнавати помилки та виправляти їх. Війна навчила тому, що кожен має другий шанс, поки він живий. Війна навчила цінувати своїх близьких так, як не можуть навчити жодні інші обставини. Війна навчила бачити, навіть коли хочеться заплющити очі. Війна навчила бути, навіть коли хочеться зникнути».

Слухайте пісню «Перед світанком» на всіх платформах.

Читайте також

Позитив розповів про стосунки з танцівницею Юлією Сахневич

Позитив розповів про стосунки з танцівницею Юлією Сахневич

Тепер офіційно: Надя Дорофєєва показала свого нового хлопця після розставання з Дантесом

Тепер офіційно: Надя Дорофєєва показала свого нового хлопця після розставання з Дантесом

Ірина Білик
Попередній матеріал

Ірина Білик прокоментувала службу свого ексчоловіка Дмитра Дікусара в ЗСУ

Настя Каменських
Наступний матеріал

Настя Каменських: «Я зі сльозами на очах згадую свій дім»

Новини партнерів