Лілія Подкопаєва розповіла, чи спілкується з Ані Лорак: «Її позиція всім відома»

Лілія Подкопаєва і Ані Лорак
Українська зірка спорту Лілія Подкопаєва та співачка Ані Лорак мали дружні стосунки понад 20 років.

Загарбницька війна, яку росія веде проти України, розірвала безліч контактів між людьми, що колись були близькими. Серед таких опинилася й олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва — вона припинила спілкування з експодругою і кумою Ані Лорак. Про це Лілія, яка, до речі, родом з Донецька, днями розповіла на благодійному заході на підтримку України.

«Маски зняті, кожен з нас зробив свій вибір. Її позиція всім відома. Тому ми з нею не спілкуємось. Якщо людина мовчить, то що я можу додати. На жаль», — сказала Подкопаєва в репортажі ТСН з благодійного концерту на Таймс-Сквер у Нью-Йорку.

Ани Лорак и Лилия Подкопаева

Ані Лорак та Лілію Подкопаєву поєднували теплі стосунки понад 20 років, але війна все змінила

Лілія Подкопаєва і Ані Лорак

Нагадаємо, Ані Лорак — хрещена мати доньки Лілії Подкопаєвої і Тимофія Нагорного, яку назвали Кароліною на честь співачки. Зараз дівчинці 15 років.

Ани Лорак и Лилия Подкопаева

Ани Лорак и Лилия Подкопаева

Спортсменка живе в Антланті, штат Джорджія, де працює тренером, виховує трьох дітей і має стосунки з американським бізнесменом українського походження Ігорем Дубінським. З перших днів нападу росії на Україну Лілія Подкопаєва активно підтримує батьківщину.

«Ми живемо у Штатах плюс-мінус шість-сім місяців на рік, хоча буває по-різному. І так уже 20 років. Після Олімпіади в Атланті мене стали запрошувати на майстер-класи та мотиваційні лекції ділитися історіями успіху. Що більше проводиш там часу, то більше з'являється в мене пропозицій, тому мотаюся по всій країні. Але завжди повертаюсь в Україну, бо тут мій дім, моя батьківщина», — розповідала Лілія в інтерв’ю Viva!

Читайте також

Фото: Instagram

Ірина Білик
Попередній матеріал

Ірина Білик прокоментувала службу свого ексчоловіка Дмитра Дікусара в ЗСУ

Мілла Йовович
Наступний матеріал

Мілла Йовович звернулася до українців: «Ми бачимо вас і молимося»

Новини партнерів