Макс Чмерковський побудував на Львівщині 40 будинків для переселенців: як виглядає житло

Макс Чмерковський
Модульне містечко на Львівщині від Макса Чмерковського готове приймати переселенців вже у найближчий місяць.

Відомий хореограф та суддя проєкту «Танці з зірками» Макс Чмерковський будує на Львівщині модульне містечко для переселенців зі сходу України, які через війну втратили свій дім. Після повномасштабного вторгнення росії в Україну Чмерковський разом з братом та батьком заснував благодійну організацію «Баранова 27» – саме таку адресу мав дім родини хореографа, коли вони проживали в Одесі. Спершу організація займалась гуманітарною допомогою для українців, проте, побачивши фото приміщень, у яких проживають земляки, які втратили своє житло, вирішив допомогти іншим способом.

«Нам відправляли фото подяки з нашою допомогою, а я дивлюсь – позаду на фото приміщення, де проживають ці люди. І розумію, що це напівзруйнована будова і так жити не можна», – сказав Чмерковський у програмі «Сніданок з 1+1», яка виходить в ефірі ТЕТ і 2+2 та на YouTube.

Читайте також

Дмитро Дікусар пережив авіаудар балістичних ракет: відео

Дмитро Дікусар пережив авіаудар балістичних ракет: відео

Женя Кот назвав імена колег-зрадників, які обрали росію: «Пішли ви в ср*ку!»

Женя Кот назвав імена колег-зрадників, які обрали росію: «Пішли ви в ср*ку!»

Макс разом з батьком вирушив до Анкари, де зустрівся з послом України в Туреччині Василем Бондарем. Посол особисто зацікавився ініціативою родини, відправився з ними на завод, щоб дізнатись усі деталі виробу модульних будинків і від себе організував ще 10 будинків.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Maksim Chmerkovskiy (@maksimc)

На сьогодні організація «Баранова 27» зібрала кошти на придбання 40 модульних будинків. Кожний з них розрахований на родину з двох дорослих та двох дітей і здатний простояти близько 10 років. Будинки зроблені зі спеціального алюмінію та металу, з використанням спецтехнології з нормалізації температури, аби влітку не було спекотно, а взимку – холодно.

Модульне містечко на Львівщині

«Ми хотіли зробити так, щоб це були не просто порожні будинки. Ми відправляємо і дитячі майданчики, і все для побуту: шафи, меблі… Також перше питання, яке є ставив під час реалізації ідеї: наскільки у будинках тепло, адже війна почалась взимку, тому я одразу зрозумів, що питання температури важливе. І якщо це не завершиться найближчим часом, а буде й надалі до холодів – ми домовились, що будинки ущільнять», – зазначив хореограф.

Модульне містечко на Львівщині

У всі 40 модульних будинків люди зможуть заселитись вже найближчим місяцем. Проте на цій кількості Макс зупинятись не збирається. Говорить, що буде неймовірно радить, якщо дії організації «Баранова 27» стануть прикладом для інших і допоможуть тим, хто втратив свій дім.

Читайте також

Яка кралечка! Меган Маркл і принц Гаррі показали дочку Лілібет Діану

Яка кралечка! Меган Маркл і принц Гаррі показали дочку Лілібет Діану

Лілія Подкопаєва розповіла, чи спілкується з Ані Лорак: «Її позиція всім відома»

Лілія Подкопаєва розповіла, чи спілкується з Ані Лорак: «Її позиція всім відома»

Фото: Інстаграм Макса Чмерковського

Ірина Білик
Попередній матеріал

Ірина Білик прокоментувала службу свого ексчоловіка Дмитра Дікусара в ЗСУ

Ребел Вілсон
Наступний матеріал

Ребел Вілсон здійснила камінг-аут і показала свою кохану дівчину

Новини партнерів