Зірка «Сватів» Анна Кошмал розповіла, як святкує Новий рік та чому вони з чоловіком не їдять м'ясо

Анна Кошмал
Цього тижня на 1+1 відбудеться показ заключних серій сьомого сезону серіалу «Свати». В ефірі шоу «Твій День» виконавиця головної ролі Анна Кошмал розповіла про те, чим особливий для неї новий сезон і як її родина планує зустріти 2022 рік.

На 7-й сезон телеглядачі очікували сім років. За словами акторки, останній сезон особливий тим, що його довго чекали не тільки глядачі, але і самі актори.  За чотири роки, протягом якого знімали «Свати 7», особисте життя Анни Кошмал стрімко змінилось – вона вийшла заміж та народила сина. Акторка зустріла чоловіка у 2017 році на знімальному майданчику та називає цей проміжок часу цілим життям.

Окрім того, Кошмал розповіла: коли прийшло усвідомлення того, що серіал завершився, у команди були змішані почуття.

«Було дуже багато суму і полегшення. І авжеж океан сліз, адже розуміємо, що розлучаємось надовго. З командою напевно ні, бо впевнена, що попереду чекає багато хороших проєктів разом, а з акторською командою – не знаю, чи ми ще колись побачимось», — зазначила Анна Кошмал.

Читайте також

Переглянути за вечір: 5 міні-серіалів від Netflix на будь-який смак

Переглянути за вечір: 5 міні-серіалів від Netflix на будь-який смак

Анна Кошмал

Щодо новорічних традицій, то Анна Кошмал розповіла, що завжди зустрічає Новий рік разом з родиною, тому від роботи у святковий період відмовляється.

На сімейному новорічному столі акторки відсутнє м'ясо, адже у 2015 році акторка від нього відмовилась. Разом з нею став веганом і її чоловік.

«Відмова від м’яса сталася з приводу здоров’я. Зараз існує багато альтернатив нетваринного походження, і фарш, і котлети. Наш новорічний стіл буде без м’яса, але усі святкові страви на моєму столі будуть, тільки в веганському варіанті. У олів’є я додаю рослинну ковбасу, а замість яєць – копчений тофу, в шубу кладу замість риби – норі», – поділилась Кошмал.

Читайте також

Тарас Цымбалюк: «Сериал с хорошим бюджетом — одно удовольствие для актера»

Тарас Цымбалюк: «Сериал с хорошим бюджетом — одно удовольствие для актера»

Анна Кошмал

Фото: прес-служба

Анатолій Анатоліч
Попередній матеріал

Анатолій Анатоліч розповів про головний тренд 2021 року

Nestee
Наступний матеріал

China-pop по-українськи: романтика й чарівлива Азія у кліпі співачки Nestee

Новини партнерів