Переглянути за вечір: 5 міні-серіалів від Netflix на будь-який смак

Емілі у Парижі
Дивитися довгі серіали по 10 сезонів не вистачає часу і до того ж нудно?

Ми підготували добірку міні-серіалів від Netflix, які можна переглянути за один вечір. Кожен із них утримає вашу увагу і змусить не відриваючись провести за переглядом кілька годин. У невеликих серіях повною мірою можна насолодитися грою акторів, атмосферою та цікавим сюжетом. У добірку додані серіали різних жанрів: від легкої комедії до жахів і детективів.

Читайте також

Різдвяні і новорічні фільми: 28 стрічок для перегляду в колі сім'ї

Різдвяні і новорічні фільми: 28 стрічок для перегляду в колі сім'ї

Найкращі новорічні серіали і комедії: що подивитися для святкового настрою

Найкращі новорічні серіали і комедії: що подивитися для святкового настрою

  • Емілі в Парижі

Сюжет короткометражного серіалу крутиться довкола молодої дівчини Емілі – маркетолога з Чикаго, яка приїхала підкорювати Париж. Без знання французької, натомість професіоналу своєї справи, Емілі належить впоратися з колегами, клієнтами їхньої маркетингової фірми і, звичайно, з любов'ю, адже в місті кохання неможливо залишитися самотнім. Серіал «Емілі в Парижі» наповнений атмосферою Парижа, моди та пристрасті. Перший сезон складається лише з 10 серій. Головну роль виконала актриса Лілі Колінз.

  • Неортодоксальна

Драматичний міні-серіал покаже життя ортодоксальної єврейки Есті, яка у свої 19 нещаслива у шлюбі та вирішується на втечу до іншої країни. З Брукліна дівчина опиняється в Берліні, де вступає до музичного гурту і, здається, життя налагоджується, проте її минуле слідує за нею по п'ятах. Оригінальний серіал залучає з перших хвилин і змушує замислитися над складнощами життя жінок у єврейському суспільстві. Чотирьохсерійна картина, заснована на реальних подіях, отримала премію «Еммі» за найкращу режисерську роботу. "Неортодоксальна" - один з небагатьох серіалів, знятих жінкою про жінок.

  • В її очах

Британський психологічний трилер нещодавно з'явився на екранах та вже обговорюється на просторах інтернету. Серіал, знятий за бестселером Сари Пінборо, розповість про молоду секретарку в психіатричній конторі Луїзі. Черговий вечір у барі закінчується романом із начальником, а потім — таємною дружбою з його дружиною. Інтрига, ігри розуму та несподіваний кінець — ось що чекає на глядачів після перегляду 6 серій картини.

  • Неймовірне

Невеликий детективний серіал розповість про розслідування дивної справи. Від кількох дівчат надходять скарги у проникненні до будинку та зґвалтування. Але після приїзду поліція не знаходить доказів і доказів. Сюжет серіалу заснований на реальних подіях, що відбулися у 2008-2011 у Сіетлі та Денвері. Через роки після неймовірних подій дві дівчини детективи розслідують низку цих злочинів.

  • Тендітні створіння

Мрія всіх талановитих танцівниць – вступити до елітної школи для балерин у Чикаго. Головна героїня виконує свою заповітну мрію та потрапляє до школи на місце найкращої учениці, яку вигнали зовсім недавно. Балерина відразу розуміє, що заклад – це місце ненависті, конкуренції, підлості та боротьби за місце на сцені.

Читайте також

Топ-10 найкращих комедій останніх років

Топ-10 найкращих комедій останніх років

Топ-5 детективних серіалів, від яких неможливо відірватися

Топ-5 детективних серіалів, від яких неможливо відірватися

Фото: кадр із серіалу "Емілі в Парижі"

Олена Акопян
Попередній матеріал

Правила життя, якими живе переможець. 10 цитат чемпіонки Паралімпійських ігор Олени Акопян

Інна Катющенко та Олена Борисова
Наступний матеріал

Олена Борисова: "Я приклад не кар'єристки, а щасливої жінки". Інтерв'ю для Connecting Women

Новини партнерів