Як не помилитися у виборі табору для дитини?

табір
Відправити дитину на канікули в табір точно стане вашою однією з найкращих ідей! Саме тут діти знаходять друзів, відкривають для себе нове, розвиваються і при цьому відпочивають.

І якщо у вас вже виникла така ідея – ми розповімо, на що варто звернути увагу при виборі “того самого” табору для дитини!

Безпека: насамперед переконайтеся, що табір має високі стандарти безпеки та нагляду за дітьми. Наявність на локаціях охорони, сучасних систем відеоспостереження, координаторів, тьюторів, медичних працівників та психологів. Наприклад, у British Camp на 50 дітей понад 15 співробітників, що гарантує індивідуальний підхід та нагляд за кожною дитиною. Медичне страхування та обладнані медичні пункти також є важливими аспектами.

Програма: ознайомтеся з програмою канікул, яку пропонує табір. Дізнайтеся, чи є у таборі активності, що відповідають інтересам вашої дитини – так вона зможе відпочивати і навчатися в задоволення. Перевірте, чи заявлена програма на сайті відповідає реальності при консультації менеджера, а якщо обираєте англомовний табір – то ще й, чи є у таборі носії мови. Програми з тематичними активностями, проєктами та екскурсіями дозволять протягом заїзду глибше зануритися у вивчення однієї теми та розширити знання. Так само важливий і спорт. Крикет, теніс, регбі, футбол, каякінг, плавання, хайкінг чи Capture the flag – чудово, коли діти можуть обирати, що їм до вподоби!

Поєднання відпочинку та навчання: це також варто взяти до уваги, якщо хочете, щоб ваша дитина не тільки відпочила, а й прокачала свої знання з англійської. Бо насправді дуже ефективно вивчати англійську під час активностей: на розмовних клубах, уроках з граматики, майстер-класах, тренінгах, вечірках, проєктах і навіть під час спорту. Великою перевагою також є інтернаціональна команда та уроки англійської з сертифікованими нейтів спікерами і професійними викладачами, що точно допоможе зануритися у вивчення англійської ще більше!

Та напевно ніщо так не мотивує у вивченні англійської, як розмовна практика з носіями мови і саме в їхньому середовищі. Тож канікули десь у Британії – ідеальний варіант, щоб прокачати живу англійську, почути актуальну лексику, поповнити свій словниковий запас та подолати мовний бар’єр назавжди!

У British Camp – міжнародному англомовному кемпі з 10-річним досвідом організації канікул для дітей та підлітків, якраз є локації у Британії, Польщі та Україні. І на кожній з них у кемперів виходить зануритися у вивчення англійської повністю – завдяки концепції edutainment (навчання розважаючись), сертифікованим носіям мови, дипломованим викладачам та всій англомовній команді кемпу.

Та обираючи канікули разом з British Camp у Британії, кемпери мають можливість ще й отримати безцінний досвід навчання у кращих бордингових школах країни.

Переходьте за посиланням, щоб дізнатися більше про локації у Британії та провести ці літні канікули разом з British Camp!

Читайте також

Найкращі новорічні фільми, які допоможуть у вивченні англійської

Найкращі новорічні фільми, які допоможуть у вивченні англійської

Макс Барських бездоганною англійською виступив на Billboard MusicCon у США

Макс Барських бездоганною англійською виступив на Billboard MusicCon у США

подарунки
Попередній матеріал

Ідеї подарунків до Дня матері: як порадувати найважливішу жінку у вашому житті

мескаль
Наступний матеріал

Що таке мескаль і чим він відрізняється від текіли?

Новини партнерів