Ідеї подарунків до Дня матері: як порадувати найважливішу жінку у вашому житті

подарунки
День матері — особливе свято, коли ми маємо можливість віддячити нашим мамам за їхню безмежну любов, турботу і підтримку.

Вибрати подарунок на День матері — задача не завжди проста, але приємна, адже насамперед це вираз нашої вдячності і любові. Ось декілька ідей подарунків, які допоможуть зробити цей День матері особливим та радісним.

Що подарувати на День матері-2024: добірка ідей

  • Аромати весни

Ідеальний подарунок для найближчих від Sister’s Aroma – три нові аромати Matcha Tonic, Tulip me та Peonyholic. Так пахнуть весна, ніжність та сама любов!

Matcha Tonic. Свіжий, бадьорий аромат із зеленими нотами матчі та цитрусовими нотами апельсину. Цілковитий дзен у флаконі. Якщо ваша мама – адепт матчі та зелених нот у парфумах, з Matcha Tonic станеться perfect match.

Tulip me. Ніжні тюльпани та жасмин, огорнуті теплом амбри. Так відчувається пробудження після зими. Аромат першої весняної квітки в саду та нової сторінки життя. Аромат розквіту та сміливості, в якому чутно любов до себе та довіру до світу.

Peonyholic. Весняна мрія в одному флаконі. Ніжний аромат півонії з солодкими нотами лічі та амбри. Так звучить весна: ніжно, квітково й трохи солодкувато в передчутті літа. А рожевий перець додає аромату характеру.

Придбати новинки можна на офіційному сайті Sister’s Aroma або на корнерах у вашому місті.

  • Насиченість та шарм: відзначте День Матері з сяючою кремовою помадою Mary Kay

Сяюча кремова помада поєднує в собі ніжність кремової текстури з природним сяйвом, створюючи неповторний вигляд, який підкреслить натуральну красу кожної жінки.

Ця нова помада від Mary Kay доступна у двох відтінках – "Енергія можливостей" та "Сила впливу". Кожна з них стане доповненням до святкового образу вашої матусі.

Купуйте сяючу кремову помаду та долучайтеся до благодійної програми «Рожевий змінює життя». 50 грн від продажу кожної одиниці цієї помади буде перераховано на підтримку жінок, які перенесли операцію з видалення злоякісної пухлини молочної залози.

  • Сир Dorblu — для справжніх поціновувачів

Якщо ваша мама гурман, то чудовий варіант простого, проте вишуканого подарунку — сир з блакитною пліснявою Dorblu від німецького бренду Käserei Champignon. Його унікальний смак поєднує у собі ніжність, пряність та гостроту.

Це саме той подарунок, який точно їй сподобається та який вдало доповнить святкове частування. Просто смакуйте Dorblu з вином або ж готуйте легкі та смачні страви за рецептами, які висвітлені у нашій спецтемі. І гарний настрій та гастрономічне задоволення вам гарантовано!

  • Атмосферний вечір у ресторані

Запрошення на святкову вечерю у ресторан стане чудовим способом відсвяткувати День матері і подарувати вашій матусі радісні емоції. Виберіть заклад зі смачною кухнею та затишною атмосферою і проведіть цей час, насолоджуючись компанією одне одного.

Чудовий варіант мережа ресторанів MAFIAде ви знайдете різноманітні, яскраві й улюблені багатьма страви японської або італійської кухні: суші, роли, піцу, пасту, лазанью і багато іншого.

Пригостіть маму вишуканими ролами «Унагі філа трюфель» або «Татакі туно» — це елегатні страви, що вразять збалансованим смаком. До речі, на відвідувачів MAFIA чекає приємний комплімент — келих Prosecco.

мережа ресторанів MAFIA

  • Даруйте емоції

Якщо ваша мама цікавиться мистецтвом і культурою, квитки на виставу або концерт стануть у пригоді. Даруйте незабутні враження, адже коли як не зараз!

17 травня під відкритим небом на даху ТРЦ Gulliver відбудеться живий концерт у виконанні симфонічного оркестру: GosOrchestra виконає попхіти світових зірок у симфонічній обробці. Насолоджуючись заходом сонця на атмосферній терасі в центрі Києва, ви почуєте композації The Weeknd, Taylor Swift, George Michael, ABBA, Lady Gaga, Sam Smith та багатьох інших.

Замовляйте квитки за посиланням

  • Квіти від мережі «Чайна роза»

Вишуканий букет від квіткової мережі «Чайна роза»

Квіти — класичний і завжди актуальний подарунок до Дня матері. Виберіть улюблені квіти вашої мами або складіть власноруч унікальний букет, щоб висловити свої почуття та фантазію.

Замовляйте квіти у мережі квіткових крамниць «Чайна роза» для ваших близьких людей з нагоди свята і просто за покликом серця.

  • Поповнення домашньої бібліотеки

Якщо ваша матуся цінує читання, подаруйте їй нову книгу улюбленого автора або щось актуальне на тему, яка зацікавить її. Книга завжди є вірним компаньйоном, дарує багато відкриттів і задоволення.

Зверніть увагу на цікаві новинки від одного з найбільших видавництв України — Bookchef. Наприклад, сучасний детективний роман «Найліпші друзі» Люсінди Беррі, від якого неможливо відірватися, або новий любовний роман Тіллі Коул «О, милий доме…».

Інші варіанти подарунків:

  • Спа-процедури для відпочинку і розслаблення
  • Подарунковий сертифікат на покупку улюбленого бренду одягу або косметики
  • Подорож або відпочинок на природі
  • Кулінарний майстерклас або дегустація вина
  • Цифровий або фізичний альбом з фотографіями

Не забувайте, що найголовніше у подарунку — це ваша увага, любов і турбота. Виберіть те, що буде виражати ваші почуття та вдячність до найважливішої жінки у вашому житті, і цей День матері стане незабутнім для неї.

Читайте також

Оригінальний подарунок на День матері від Wooden Page

Оригінальний подарунок на День матері від Wooden Page

Незвичайний дует: рецепт картоплі, запеченої з сиром Dorblu

Незвичайний дует: рецепт картоплі, запеченої з сиром Dorblu

Фото: Depositphotos.com, пресслужба, соцмережі

картопля
Попередній матеріал

Незвичайний дует: рецепт картоплі, запеченої з сиром Dorblu

Новини партнерів