Смачніше, ніж у ресторані! Курка в кисло-солодкому соусі за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

рецепт Ектора Хіменеса-Браво
Ще один кулінарний шедевр від Ектора Хіменеса-Браво.

Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор, ведучий проєкту «Прокинься з Ектором», прем’єра якого відбудеться вже 30 липня о 10:00 на СТБ, суддя «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво показав в соцмережі, як приготувати курку в кисло-солодкому соусі смачніше, ніж у ресторані.

«Багато хто просив мене поділитися саме цим рецептом. А хто я такий, щоб вам відмовити? Не гірше, ніж в нашому БАО, тільки тсссс», — зазначив шеф-кухар.

Інгредієнти:

• Куряче стегно — 150 грамів;

• Сіль, перець;

• Крохмаль — 10 грамів;

• Солодкий перець — 60 грамів;

• Цибуля — 30 грамів;

• Манго — 30 грамів;

• Кунжут;

• Цибуля зелена.

Соус:

• Томатна паста — 50 мл;

• Яблучний оцет — 20 мл;

• Цукор — 30 грамів;

• Вода — 20-30 мл.

Спосіб приготування:

Нарізаємо м'ясо, солимо, перчимо. Додаємо трохи крохмалю. Обсмажуємо на пательні з оливковою олією до золотавої скоринки. Далі – нарізаємо солодкий перець та цибулю, також обсмажуємо. На пательню викладаємо томатну пасту, додаємо воду, цукор, яблучний оцет. Добре перемішуємо соус та додаємо шматочки манго. Обсмажуємо. Висипаємо на пательню обсмажені раніше овочі та курку, перемішуємо, додаємо трішки води. Викладаємо страву на тарілку, прикрашаємо нарізаною зеленою цибулею та кунжутом. Смачного!

Читайте також

Марина Боржемська дала поради, як не набрати зайву вагу у стресовий період

Марина Боржемська дала поради, як не набрати зайву вагу у стресовий період

Леся Нікітюк пояснила, чому не може відмовитися від салонного манікюру

Леся Нікітюк пояснила, чому не може відмовитися від салонного манікюру

серіали
Попередній матеріал

Топ-4 серіали Netflix від Вадима Карп’яка: тіндер, криваві правителі та йогурт, що захопив світ

поради психолога
Наступний матеріал

Як вагітній жінці спокійно виносити дитину під час війни: поради психолога

Новини партнерів