Зірка шоу «Голос країни» Фелікс Шиндер розповів про партнерські пологи з дружиною

Фелікс Шиндер
«Бути з дружиною під час пологів — це важливо, необхідно і природно», — заявив співак.

З нагоди Дня закоханих багато хто становить тематичні любовні добірки. А ми приготували вам щось цікавіше. Поговоримо сьогодні про кохання. Фелікс Шиндер — зірка телешоу «Голос країни», який підкорив глядачів яскравим виконанням пісні «Фонарики», — розповів нашій редакції про стосунки з дружиною та виховання доньки.

— Фелікс, привіт! В одному з інтерв'ю ти розповідав, що зі своєю дружиною Олександрою познайомився у Франції. Як так сталося, що своє кохання зустрів саме в одній із найромантичніших країн світу, далеко від дому?

Кілька років тому, 2018-го, на моєму концерті в Парижі я зустрів дівчину, і, як не дивно, вона теж виявилася одеситкою. Багато хто не вірить у кохання з першого погляду, але в мене все сталося саме так. А хіба в Парижі може бути інакше? Я побачив її танцюючою і закохався. Ось так. Щоб зустріти дружину, довелося поїхати подалі від дому. Так, принаймні, вийшло у мене. Тому висновок такий — куди не їдеш, від долі не втечеш.

— Багато хто каже, що чоловік до весілля і після — це зовсім дві різні людини. Чи змінила тебе кохання?

Можу сміливо сказати, що я став серйознішим. Щоб бути добрим чоловіком, потрібно просто любити свою жінку, розумієте? Розуміти один одного, чути, знаходити компроміси, а це потребує колосальної віддачі. Ми працюємо разом, і це не легко буває, тому що у нашій роботі немає перерви. Ми обидва розуміємо — треба бути разом, разом. Буває, що нам подобаються різні речі, і ми обидва готові зробити революцію за свою думку. Це здорово, кожен має свій погляд. Ми з дружиною підтримуємо одне одного та наші бажання. Вона каже: "Поїхали грати в казино в Монте-Карло". І я завжди відповідаю: «Звичайно!».

Феликс Шиндер и его жена

— Як домовляєтесь з дружиною між собою?

Зважаючи на те, що ми з дружиною з Одеси, нам нескладно домовитися. Ми обидва добре вміємо торгуватися (сміється).

— Які зміни в житті трапилися після весілля?

Ми ще не відзначали урочисте весілля. Був локдаун, а саме торжество ми хотіли зробити гучним та незабутнім. Тож це ще попереду.

Перша важлива справа, яку я зробив, коли ми одружилися, звільнив увесь свій минулий колектив. Так, усіх узяв та звільнив. Не люблю, коли люди сідають на шию та не хочуть рухатися вперед. Доходило до справді неприємних речей і слів на мою адресу, якісь підколи, жарти... Неприйнятних речей поруч із собою я не терплю і нікому не раджу. Знаєте, я люблю професійну віддачу та роботу. Сьогодні моя команда саме така, і попереду багато планів: нові пісні, запис у студії, концерти. Мені є чим вас здивувати.

— Минулого року ти став батьком, із чим тебе вітаємо! Нещодавно ми дізналися, що ти був присутній при пологах. Які емоції у тебе були від партнерських пологів?

Упевнений, що бути з дружиною разом під час пологів – це важливо та необхідно. І взагалі це природно. Ну, як це свою близьку людину залишити в такий важливий момент? Я не думав, що можна по-іншому. Але, будь ласка, не смійтесь. Я не бачив маленьких дітей так близько, і тим більше не брав на руки. Взагалі, я думав, що мені дадуть у руки дитину, яка буде, як мокреньке кошеня в пелюшці, а виявилося, що одразу людина! І кричить, і свій особливий тембр. І не хочеться із рук випускати. Народження своєї дитини - це ніби нова планета стала видна неозброєним поглядом. Це диво.

— Як батьківство змінило тебе? Чи подобається бути батьком?

Багато хто думає, що батьківство змінює, і це їх лякає. Я сказав би, не змінює, а розширює, робить сильнішим. Коли в сім'ї з'являються діти, стаєш багатшим і як чоловік. Я став міцнішим. Це мої спостереження себе. Я вчу її говорити "тато" і сам собі повторюю "тепер ти тато". Я тільки починаю почуватися в новій якості. Скоро я з іншими татками ходитиму на дитячий майданчик, і, думаю, ми змагатимемося, хто кращий. Звісно, ​​мені подобається! Які питання?

— Чи важко бути батьком?

Моя дружина нещодавно перебувала на карантині в ізоляції від нас, і ми з донькою чудово проводили разом час наодинці. Я сам годував, одягав, гойдав, мив і бавився з нею. Ми маємо важливий ритуал. Зазвичай вранці, а буває і двічі на день, я ставлю платівку – блюз або Боб Марлі – і ми танцюємо разом. Нещодавно в мене вийшла нова пісня «Румба», і може хтось включить і мою пісню своєї дочки, щоб танцювати разом з нею. Я поставив собі за мету стати найкращим батьком, адже сам я ріс без батька. Але це не складно – треба просто любити.

— Фелікс, дякую тобі за щирість. Насамкінець що можеш сказати чи побажати хлопцям, які тільки планують батьківство?

Упевнений, що почуття батьківства не можна передати та пояснити тому, хто ще не тато. Щоб стати хорошим татом, потрібно відкрити свої найкращі якості. Потрібно стати найчутливішим, уважним та терплячим. Немає нічого зворушливішого, ніж коли твоя дитина засинає в тебе на руках. Кожен чоловік має присвятити себе тому, щоб його діти були щасливими.

Читайте також

Дочка Меладзе розповіла, як тато відреагував на її участь у «Голосі країни-12»: «Він плакав»

Дочка Меладзе розповіла, як тато відреагував на її участь у «Голосі країни-12»: «Він плакав»

«Це лажа. Так бути не повинно»: Тімур Мірошниченко про фінал Нацвідбору на Євробачення 2022

«Це лажа. Так бути не повинно»: Тімур Мірошниченко про фінал Нацвідбору на Євробачення 2022

Феликс Шиндер

Фото: пресслужба

Ольга Сумська і Віталій Борисюк
Попередній матеріал

«Італійські родини нервово стоять в стороні»: Борисюк і Сумська – відверто про стосунки

Лілія Ребрик та Андрій Дикий
Наступний матеріал

Лілія Ребрик та Андрій Дикий розповіли, про які шлюбні правила домовилися перед одруженням

Новини партнерів