Дочка Меладзе розповіла, як тато відреагував на її участь у «Голосі країни-12»: «Він плакав»

Лія Меладзе
Лія Меладзе виступила на сцені проекту «Голос країни-12».

У третьому випуску сліпих прослуховувань «Голосу країни-12» виступила Лія Меладзе, донька популярного українського композитора Костянтина Меладзе. Вона виконала легендарний трек Hallelujah співака Leonard Cohen і зуміла розвернути усі 4 крісла. Дівчину настільки переповнювали емоції, що на останніх нотах вона розплакалася. Своїм зірковим наставником на проєкті співачка обрала DOROFEEVA.

На «Голосі країни» за кулісами Лію підтримувала її дружня компанія, у якій був і колишній хлопець співачки – фіналіст «Голос.Діти-3» Влад Фенічко. Дівчина розповіла, що перед виступом її найкращий друг Валерій з команди підтримки подарував їй іграшку-панду. Лія вважає її своїм талісманом, адже з нею етап сліпих прослуховувань пройшов успішно. Тепер Лія завжди бере ведмедика із собою. У гостях інфотеймент-шоу «Твій День» Лія розповіла, що вчора до пізньої ночі не спала, очікувала свого виступу, а потім активно читала коментарі на YouTube.

Читайте також

Щодо підтримки тата, то дівчина зізналася,  що після виступу Костянтин Меладзе одразу зателефонував доньці та розповів про свої враження.

«Тато сказав, що він плакав, коли дивився мій виступ. Також додав, що я молодець і дарма переживала. Зауважень не робив. Щодо вибору тренера – то тато також був за, взагалі вся сім’я підтримала мене у виборі», – розповіла Лія. 

Лия Меладзе

Лія розповіла, що обрала тренеркою DOROFEEVA, оскільки вона їй близька по духу. Окрім того, Меладзе подякувала Святославу Вакарчуку, який повернувся до неї першим та зміг своїми жестами підтримки заспокоїти учасницю.

Читайте також

Фото: пресслужба

Cloudless
Попередній матеріал

Учасники Нацвідбору на Євробачення Cloudless — про розпад гурту, депресію і причини конфліктів

Kalush Orchestra
Наступний матеріал

Kalush Orchestra випустили пісню і кліп для нацвідбору на Євробачення 2022

Новини партнерів