Вадим Олійник розповів, чому зупинив співочу діяльність і про стосунки з Володимиром Дантесом

Вадим Олійник
Співак і актор дубляжу Вадим Олійник став гостем нового випуску подкасту "Олега френди", який виходить на YouTube-майданчику каналу “Дім”.

Під час інтервʼю Олегу Борисову виконавець розповів про роботу у дубляжі, реалії співочої карʼєри і відхід від неї. Також Вадим пригадав свою участь у "Фабриці зірок-2" і зізнався, чи підтримує зараз стосунки із Володимиром Дантесом, Наталею Могилевською і Zi Faamelu (Борис Апрєль).

За останній рік співак Вадим Олійник випустив всього три ліричні композиції, які, на його думку, доповнюють його попередню творчість. Однак, за словами артиста, він не робив ставки на жодну з них – випускав із метою, щоб про нього не забули.

Читайте також

Стало відомо, коли насправді розійшлися Дантес і Дорофєєва

Стало відомо, коли насправді розійшлися Дантес і Дорофєєва

Вадим Олійник після розставання з дружиною випустив ліричну пісню «Половина»

Вадим Олійник після розставання з дружиною випустив ліричну пісню «Половина»

“Це не ті треки, не та музика, від якої я буду кайфувати. Мені здається, зараз відомі артисти, а саме співаки і співачки, втрачають свої позиції, тому що людей більше тягне до особистостей. Ти маєш бути не просто співаком, а людиною, яка паралельно ще чимось займається, в якої є свої проєкти, яка може щось круте сказати, яка веде свої блоги…  людям хочеться прийти на концерт, щоб не тільки послухати пісні, це вони можуть зробити і вдома. Тому я вважаю, що сьогодні не слід зациклюватися на тому, що треба написати одну пісню, яка годуватиме мене все життя. Як на мене, це дуже хибна думка, але треба знайти себе і свою музику”, – поділився Вадим Олійник. 

Артист впевнений – музика має надихати самого виконавця, а це і привертатиме увагу аудиторії. Саме через це він і поставив на паузу свою карʼєру: “Щоразу, коли я виходив на сцену, в голові виникала думка: “Почекайте. Буквально 3 хвилини, я зараз заспіваю пісню, ви послухайте, і я піду”. Такого не має бути. Якщо у тебе є такі відчуття – не виходь на сцену. Або ж ти виходиш і розумієш – це моє місце, я маю бути тут, я хочу донести свій меседж, і не важливо який він. Інакше бути не може”.

Вадим Олійник

Зараз Вадим Олійник професійно займається дубляжем фільмів, а також є ведучим різних Youtube-проєктів.

Поцікавився Олег Борисов у артиста і про стосунки з Володимиром Дантесом, який не так давно переспівав їхню спільну пісню “Девочка Оля” українською.

“Всі пісні, які раніше були заспівані гуртом “ДіО.фільми” або дуетом “Дантес & Олійник”, знаходяться у нашому продюсерському центрі “Talant group”, керівником якого є Наталя Могилевська. У нас з Володимиром, і у нього, і у мене, є можливість, переаранжувати пісні “Девочка Оля”, “Мне уже 20” и “Стереодень”. Він вирішив це зробити і дав пісні нове дихання. Я таке робити не хочу. Вважаю, що у кожної пісні є своя історія. Умовно, коли ви слухали “Девочку Олю”, ви їхали на пари в маршрутці, сиділи з дівчиною в барі тощо… у кожного своя історія під неї, яку вже поновити не можна. Можуть бути ностальгічні рядки, ностальгічна історія, але послухають її один раз. Тому, я вважаю, якщо переписувати пісні, то дуже старі, наприклад, з 90-х років”, – коментує співак.

Вадим Олійник також зауважив, що вони з Володимиром Дантесом не мають жодних конфліктів, час від часу вони підтримують стосунки, коли пересікаються на знімальних майданчиках. Розповів артист і про стосунки з іншими учасниками “Фабрики зірок-2”:

“Так, щоб спілкуюся, напевно, ні з ким, але, коли ми бачимося на концертах з Тарабаровою, з Владом Дарвіним, звісно говоримо, цікавимося життям одне одного. З Zi Faamelu… останній раз ми спілкувалися на “Голосі країни”, вона тоді була Зіанджа. Але я скажу так, ще коли ми були на “Фабриці”, я до Бориса ставився як до молодшого брата, під час гастролей ми жили в одному номері, і я постійно його просив випрати шкарпетки чи ще щось. Тоді ніхто не сприймав серйозно те, що він змінювався, як сприймав себе, тоді взагалі все було дуже тематично і приховано, тоді серйозних намірів змінити себе у нього і не було. Хоча він казав, що хоче співати як Брітні Спірс, так він і співав. З часом він змінився, у 2018 році ми зустрілися з Зіанджою, але я так само нормально з нею поспілкувався. Зараз ми не спілкуємося”.

Читайте також

Дорофєєва про складне розлучення з Дантесом і почуття до Кацуріна: «Ми закохалися. Все дуже просто»

Дорофєєва про складне розлучення з Дантесом і почуття до Кацуріна: «Ми закохалися. Все дуже просто»

Перша розмова за довгий час: Дантес і Дорофєєва привітали одне одного з офіційним розлученням

Перша розмова за довгий час: Дантес і Дорофєєва привітали одне одного з офіційним розлученням

Фото: Інстаграм Вадима Олійника

Олександра Заріцька
Попередній матеріал

Заручена солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька розповіла, яким буде її весілля мрії

Віталій Козловський
Наступний матеріал

Офіційно: Віталій Козловський вперше одружився

Новини партнерів