Дорофєєва про складне розлучення з Дантесом і почуття до Кацуріна: «Ми закохалися. Все дуже просто»

Надя Дорофєєва і Міша Кацурін
Артистка пояснила, чому вона та її новий обранець вирішили публічно оголосити про стосунки. А також зізналася, як довго приймалося рішення про розлучення з Володимиром Дантесом.

Після повернення в Україну Надя Дорофєєва вже вдруге завітала на телебачення. Спочатку співачка досить сором'язливо говорила про стосунки з Кацуріним, хоча не приховувала, що зараз дуже щаслива. А цього разу Дорофєєва відверто розповіла про болюче розставання з ексчоловіком Володимиром Дантесом і нове кохання.

Надя Дорофєєва

З самого початку війни співачка та тренерка проєкту “Голос країни” DOROFEEVA веде активну соціальну діяльність: виступає з благодійними концертами по всьому світу, долучається до зборів коштів, підтримує українських біженців у різних країнах Європи та дає концерти для військових і внутрішніх переселенців. Артистка зізналася, що співати свої російськомовні хіти в неї більше немає бажання, виняток вона готова зробити тільки для військових.

“Перші три місяці я була в ступорі. Майже одразу в мене з’явилося бажання писати українські пісні, але це давалося дуже складно. В мене не шла мелодія і було таке відчуття, начебто в мене забрали всі сили. Трохи згодом я змогла зібратись і це надало мені крила. Зараз в мене дуже дивне відчуття, коли я співаю свої російськомовні пісні. Виключення я роблю тільки для військових, коли вони мене просять щось таке заспівати, вони хочуть згадати минуле життя, згадати те, що їм подобалось. Звичайно я їм співаю. Я би дуже хотіла, щоб ми повернули свій дім. Мені здається, що найважливіше, що потрібно зробити після перемоги — віддати шану всім загиблим”, — говорить артистка в інтерв’ю для ЖВЛ на телеканалі ТЕТ.

Надя Дорофєєва

DOROFEEVA зізналася, що через війну дуже сумує за своєю родиною, яка залишилася у тимчасово окупованому Криму.

“Вони переживають війну дуже складно. Я навіть не уявляю, коли ми побачимось знову. До повномасштабного російського вторгнення близькі постійно приїздили до мене в Київ. Я так сумую за родиною і мрію зустрітися. Для мене це величезний біль і дуже складна тема. Моя сім’я — це найважливіше що в мене є”, — говорить співачка.

Цей рік для проєкту DOROFEEVA повинен був стати роком трансформацій, але співачка навіть і не думала, що трансформація стане саме такою. Новина про розрив улюбленої пари українського шоу-бізнесу шокувала фанатів, адже за 1,5 місяці до цього Надя Дорофєєва і Володимир Дантес відпочивали разом у Мексиці і мали абсолютно щасливий вигляд.

“Цей рік повинен був стати для мене роком сміливості. В мене починалося нове творче життя, перший сольний альбом. Я вже знала, що ми розлучаємося з чоловіком і це був для мене зовсім новий етап, — каже DOROFEEVA. — В Мексику ми вже їхали з розумінням, що це останній шанс зберегти стосунки. Це була дуже крута відпустка, я залишилася в захваті від неї, але це була подорож двох друзів, а не чоловіка і дружини. Коли ми повернулися додому, то сказали одне одному, що напевно треба розходитися, як чоловік і дружина, адже ми стали жити, як друзі. Це рішення далося дуже складно, ми приймали рішення щодо розлучення десь пів року, спілкувалися про це постійно. Ми з Вовою дуже поважаємо одне одного та любимо, але як друзі. Ми дуже давно це зрозуміли, але все одно хотіли спробувати зберегти родину. Ми повернулися потім і сказали одне одному, що, напевно, треба розходитися як чоловік і жінка”.

Надя Дорофєєва і Міша Кацурін

Не обійшлося і без питань про нового коханого Мішу Кацуріна. Надя Дорофєєва розповіла, чому вони прийняли рішення одразу після розлучень розповісти загалу про свій роман.

“Я відчувала, що приховувати правду несправедливо. Ми написали про те, що ми разом, щоб розставити всі крапки над “і” і сказати: якщо ви нас разом десь побачите, то так, ми разом. Ми закохалися. Все дуже просто. Люди дуже багато вигадують в цій історії. Десь є правда, десь її немає. Але це моє життя”, — говорить DOROFEEVA.

Надя Дорофєєва і Міша Кацурін

Надя Дорофєєва і Міша Кацурін

“Я не з тих, хто любить такий піар. Він мені не подобається. Дуже багато негативу, дуже багато надуманих історій. Мені такого нарозповідали, що реально була в шоці. Неслося жахливе просто, і ми вже вирішили, знаєте, коли за тебе додумують, то люди починають злитися аж. Вони починають вигадувати історії”, — додала співачка.

А ось коментувати роман свого колишнього чоловіка з Дашою Кацуріною Надя Дорофєєва відмовилася.

“Це їхня історія і я її поважаю. Вважаю, що Вова сам повинен, якщо він хоче, щось розповідати”, — каже DOROFEEVA.

Нагадаємо, днями Даша Кацуріна підтвердила роман з Володимиром Дантесом.

Даша Кацуріна і Володимир Дантес

Даша Кацуріна і Володимир Дантес

Фото: соцмережі, пресслужба

Олена-Крістіна Лебідь
Попередній матеріал

Олена-Крістіна Лебідь сходила на каву за десять тисяч гривень

Оксана Муха
Наступний матеріал

Переможниця «Голосу країни» Оксана Муха шокувала новиною про рак: «Це дуже жорстоко»

Новини партнерів