«Чекаєш»: нова пісня від MOLFAR, написана на фронті

MOLFAR
Співак MOLFAR випустив нову чуттєву пісню «Чекаєш». Композиція є першим релізом артиста за останні два роки. Автор хітових треків «Алхімія» та «Mandragora» ще у 2022 році мав намір випустити дебютний альбом, але на заваді стала війна.

З перших днів повномасштабного вторгнення MOLFAR пішов боронити Україну від військової агресії держави-терориста росії: спочатку у складі територіальної оборони, а згодом і у Збройних силах України, де разом зі своїми побратимами виконував бойові завдання на сході та півдні країни.

«Чекаєш» була написана музикантом ще в перші місяці повномасштабного вторгнення прямо на фронті. Раніше співак викладав у своїх соціальних мережах акустичне виконання «Чекаєш» під гітару з передової. Композиція присвячена коханій дівчині артиста. Як і тисячі інших українських пар, вони зараз позбавлені можливості бути разом. Пісня «Чекаєш» – про надію на світле майбутнє, коли солдат зможе повернутися з фронту до своєї коханої людини. Через службу у лавах ЗСУ, робота над записом пісні тривала майже два роки – MOLFAR робив аранжування та записувався у студії під час недовготривалих відпусток.

«"Чекаєш" – це пісня про кохання, яке крізь відстань відчуваєш. І навіть гуркіт гусеничних кілометрів на понтоннім мості не спинить ту любов, яка долає простір! Ми дякуємо всім, хто вдома нас чекає, бо завжди біля себе поруч серце їх тут відчуває! Це пісня про любов, яка алегорично говорить вам – чекайте, вірте, все у вас буде фантастично», – прокоментував MOLFAR нову композицію.

На сьогодні MOLFAR продовжує нести службу у лавах Збройних сил України, але не припиняє працювати над новою музикою та писати пісні.

Читайте також

Костя Войтенко розповів про нову кохану та освідчення у День закоханих. Актор одружується вдруге

Костя Войтенко розповів про нову кохану та освідчення у День закоханих. Актор одружується вдруге

Оля, це ти? Полякова змінила колір волося і шокувала перевтіленням

Оля, це ти? Полякова змінила колір волося і шокувала перевтіленням

Брюнетка Полякова у новому кліпі приголомшила перевтіленням у Фредді Мерк’юрі
Попередній матеріал

Оля, це ти? Полякова змінила колір волося і шокувала перевтіленням

Саша Литвин
Наступний матеріал

Зірка шоу «Супер Топ-модель по-українськи» народила первістка

Новини партнерів