Оля, це ти? Полякова змінила колір волося і шокувала перевтіленням

Брюнетка Полякова у новому кліпі приголомшила перевтіленням у Фредді Мерк’юрі
Співачка представила новий кліп на пісню “Щоб не плакати - я сміюсь”. Автором відео стала Соня Плакидюк. У новій роботі артистка приміряла не тільки новий колір волосся, а й перевтілилася у рок-легенду Фредді Мерк’юрі.

У кадрі Оля Полякова постала одразу у шести неочікуваних образах: від вразливої та беззахисної артистки до чемпіонки рингу, яка щодня тренується рятувати себе.

Режисерка кліпу Соня Плакидюк зізнається, що хотіла розповісти історію жінки в артистичній професії, яка навіть у моменти розпачу залишається вірною принципу - show must go on. У відео показані залаштунки знімального процесу: папараці, безжальні спалахи камер на пресконференції та тендітна співачка, яка приховує сльози під маскою чоловічої витримки.

“Як людина, яка працює у шоубізнесі, я дуже добре знаю, що нікому не цікаво, як погано в тебе на душі - ти маєш дарувати радість, втіху, красу і гарний настрій, бо це - твоя робота і твоє покликання. Кожний образ має свою невипадкову функцію у цій розповіді. Так, наприклад, покинута наречена в сльозах - як фігурка молодої з весільного торту, що так і не стався.  Розкута байкерша, яка хоче отримувати щастя і драйв від життя і не відчувати постійної провини за ці бажання або дещо гротескний маскулінний збірний образ артиста на пресконференції, який не боїться маніфестувати свої різні емоції”, - розповіла Соня Плакидюк.

Брюнетка Полякова у новому кліпі приголомшила перевтіленням у Фредді Мерк’юрі

Справжньою родзинкою історії перевтілень співачки став образ Фредді Мерк’юрі з кліпів на легендарні пісні І want to break free та Show must go on. Така трансформація стала яскравою ілюстрацією рядків із пісні Полякової: “Щоб не плакати — я сміюсь” і “поранену душу сміхом лікую”.

Читайте також

«Вивозила гроші в трусах»: Оля Полякова зізналася, як виїжджала за кордон під час війни

«Вивозила гроші в трусах»: Оля Полякова зізналася, як виїжджала за кордон під час війни

Оля Полякова в день свого 45-річчя випустила україномовний альбом

Оля Полякова в день свого 45-річчя випустила україномовний альбом

Потап
Попередній матеріал

Потап випустив нову пісню, яку присвятив українкам

MOLFAR
Наступний матеріал

«Чекаєш»: нова пісня від MOLFAR, написана на фронті

Новини партнерів