Костя Войтенко розповів про нову кохану та освідчення у День закоханих. Актор одружується вдруге

Костя Войтенко
«Я був упевнений, що більше не одружуся»: Костя Войтенко освідчився своїй обраниці – Наталії Камінській.

Love is in the air на максимум! У День всіх закоханих відомий український актор Костянтин Войтенко, який виконує роль Макса у комедійному серіалі «Будиночок на щастя» (Новий канал), зробив важливий романтичний вчинок. Він освідчився своїй коханій. На пропозицію руки та серця дівчина відповіла заповітним «Так». Костя розповів історію їхнього кохання.

«На початку повномасштабної війни я активно займався волонтерською діяльністю. І от прийшов черговий запит на бронежилет. Мав залишити його у знайомих, аби ті передали військовому. Коли приїхав віддавати бронік, двері мені відчинила Наталі. Вона буквально на дві доби приїхала з Польщі, аби знайти кішку, яка загубилася. З Наталі вже були знайомі, але я взагалі не очікував її побачити. Ми обійнялися, і ці обійми вийшли такими незвичайними й дивовижними, що все одразу стало зрозуміло, – з усмішкою ділиться актор. – Наступного дня Наталі надіслала мені фото з кішкою, яку їй таки вдалося знайти. Після цього знову поїхала до Польщі, між нами зав’язалася переписка. За місяць вона повернулася з сином в Україну, і ми вже не розлучалися. Бачилися щодня! А згодом почали жити разом».

Костя Войтенко і його нова дівчина, з якою він одружується

Костя Войтенко вже був у шлюбі, який закінчився доволі гучним скандалом — ексдружина Валентина Мариніна звинуватила його в домашньому насиллі, хоча сам він це заперечує. Від першої дружини в актора є 6-річна донечка Емілія.

Костя Войтенко і його нова дівчина

«Цікавий факт: я був упевнений, що більше ніколи не одружусь. І не приховував від Наталі. Ми з нею розмовляли про це ще на початку нашого спілкування. Але справжні почуття роблять дива! – ділиться актор. – Я ніколи не відчував такого кохання до когось і щоб так кохали мене. Тому переконання, що залишуся холостим, зруйнувалося доволі швидко».

Костя Войтенко і його нова дівчина

Читайте також

Костянтин Войтенко розлучився з дружиною

Костянтин Войтенко розлучився з дружиною

Костя Войтенко розповів, завдяки чому шалено розкрутив свій Instagram

Костя Войтенко розповів, завдяки чому шалено розкрутив свій Instagram

Володимир Шумко
Попередній матеріал

Володимир Шумко розповів про ідеальний ранок з дружиною

Фіма Константиновський
Наступний матеріал

Фіма Константиновський – про особисте життя і кохану дівчину: «Вона зробила з мене романтика»

Новини партнерів