Присвята дружині: MONATIK випустив перший кліп після 24 лютого 2022 року

MONATIK
Кліп знято режисеркою Таню Муіньо у форматі home video.

Уперше після початку повномасштабної війни в Україні, розпочатої росією, MONATIK презентував кліп, що створив з режисеркою Таню Муіньо в Одесі. До цієї прем'єри артист випускав лише анімаційні кліпові історії, а в новому ролику Дмитро знявся особисто.

Кліп знято як відеолистівку для сім’ї MONATIK, що перебуває за кордоном.

«Повномасштабна війна багато чого розставила по своїх місцях. І в житті, і в голові. Раніше мене оточувало доволі багато людей. Як виявилось, не завжди чесних, не завжди людяних. Минулий рік остаточно все показав. І тільки мої люди, моя сім’я, мій слухач тримали та тримають в мене жагу до життя, ще кращого життя. Так з’явилась пісня “Все моє життя”, яка, маю надію, буде нагадувати про віру у світло і тих, хто цю віру під час повномасштабного вторгнення мені продовжував і продовжує дарувати», — коментує MONATIK.

Читайте також

MONATIK вперше після повернення до України розповів, як планує жити далі

MONATIK вперше після повернення до України розповів, як планує жити далі

Chilibi припинив багаторічну співпрацю з Monatik і записав дует з відомою співачкою

Chilibi припинив багаторічну співпрацю з Monatik і записав дует з відомою співачкою

Співак каже, що наразі мотивований всі власні кошти спрямовувати на перемогу України. Проте, на думку Дмитра, культура має навчати цікавого бачення та задавати рівень, тому MONATIK довірився естетичному баченню Таню Муіньо, яка взяла в руки VHS камеру і зняла кліп у форматі home video.

MONATIK: «Я не вважаю, що сьогодні варто витрачати величезні кошти на зйомки кліпів. Щодня ми збираємо гроші та донатимо для наших військових, українців, волонтерів. Саме тому я вважаю, що краще спрямовувати ресурси на більш важливі та необхідні речі й допомогу нашим людям. Але культура під час війни мусить жити, задавати рівень, виховувати та надихати. Наскільки це взагалі можливо. Коли я дізнався, що моя найулюбленіша режисерка Таню Муіньо в перерві між зніманням кліпів для голлівудських артистів повернулася до рідної Одеси, а ми з командою приїхали виступати для військових, що були на ротації, ми вирішили зустрітися. Я запропонував їй показати нові пісні в форматі home video. Ми разом посміялися з цього формулювання, але… розпочали. Подорожуючи своїми улюбленими місцями Одеси, я ділився новими історіями й піснями з Таню, яку не бачив з початку повномасштабної війни. Ми багато спілкувались, відкривали одне одному душу, передавали відеолистівку моїй сім’ї, яка змушена була залишитися на тривалий час (який для мене здається вічністю) за кордоном через війну,  розмірковували про людей і наше світле майбутнє після перемоги».

MONATIK і Муіньо відзняли декілька відео, що переходять з однієї історії в наступну. Вони будуть виходити поступово на нові композиції артиста. Також MONATIK продовжує ділитися «відремонтованими» композиціями на свої минулі хіти.

Нагадаємо, нещодавно MONATIK оголосив про новий несподіваний етап творчості.

Читайте також

Гарячі обійми з чоловіком та англійська мова: Тіна Кароль зняла відео в Лос-Анджелесі

Гарячі обійми з чоловіком та англійська мова: Тіна Кароль зняла відео в Лос-Анджелесі

Олена Шоптенко розповіла про життя за кордоном і підрослого сина: інтерв'ю Viva.ua

Олена Шоптенко розповіла про життя за кордоном і підрослого сина: інтерв'ю Viva.ua

Артем Пивоваров та Quest Pistols
Попередній матеріал

Реп і поезія Григорія Чупринки: Артем Пивоваров та Quest Pistols презентували спільну пісню

Тіна Кароль
Наступний матеріал

«Мені огидно»: Тіна Кароль видалила новий кліп після скандалу з росіянами

Новини партнерів