Chilibi припинив багаторічну співпрацю з Monatik і записав дует з відомою співачкою

Chilibi
Після довготривалого партнерства з Дмитром Монатіком саундпродюсер Chilibi представив несподівану колаборацію.

Співачка Оля Цибульська, яка нещодавно вперше показала чоловіка і розповіла Viva! свою історію кохання, і саундпродюсер пісні-переможниці Євробачення 2022 Chilibi презентували колаборацію, від якої захоплює подих. Трек “Сьогодні” артисти присвятили перемозі життя над страхом, а зворушливий відеокліп — усім вимушеним переселенцям з країни.

“Сьогодні” — це емоційне твердження: незважаючи на пекло, в якому опинилися мільйони українців через війну, життя безперервно і щохвилинно триває.

Читайте також

MONATIK вперше після повернення до України розповів, як планує жити далі

MONATIK вперше після повернення до України розповів, як планує жити далі

«Знайомтеся, це Сергій». Оля Цибульська вперше показала чоловіка і розповіла свою історію кохання

«Знайомтеся, це Сергій». Оля Цибульська вперше показала чоловіка і розповіла свою історію кохання

Оля Цибульська

3 цікаві факти про прем’єру

  1. Це не перша колаборація Цибульської і Chilibi. Артисти давно дружать, і Антон (справжнє ім’я музиканта Chilibi) багато років поспіль виступав саундпродюсером гучних хітів Олі. Зокрема, “Сукня Біла”, “Дівчинка” та “Чекаю. Цьом” в дуеті з Dzidzio. Втім, це перший дуетний сингл друзів, а також перша робота Chilibi як виконавця після припинення довготривалого музичного партнерства з Monatik. Антон став ще й автором музики до пісні. Автором слів і мелодії, традиційно, — сама Цибульська.
  2. Кліп на пісню “Сьогодні” знімали в Чернівцях. Режисером виступила Роксолана Кравчук, котра також відзняла Цибульській відеороботи на пісні “Море”, “Я не плачу” і “Киця”. В найбільш емоційних кадрах фігурує крихітне руде кошеня, яке сама Цибульська називає справжнім дивом. Останню частину відео знімали в гірській місцевості за містом, куди вкрай складно дістатися самотужки. Аби показати недоторкану красу України, знімальній групі довелося наймати спеціальний гірський транспорт. Поки добиралися — грянула рясна злива. Та на самій верхівці пагорба зустріли маленьку біляву дівчину з рудим кошеням у руках. Кошеня теж виявилося переселенцем — його від смерті врятували військові ЗСУ в Сєврєроденьцьку. “Тоді я прийняла це за добрий знак з неба”, — зізнається Оля.
  3. Особливу роль в кліпі грає рюкзак. Замість нього на плечах Цибульської — маленький дерев’яний дім, що символізує домівки, надбання і історії, тривалістю в ціле життя, які українцям, рятуючись від війни, довелося в прямому сенсі спакувати в маленькі сумки. “Ніби твій всесвіт перевернули і склали в сумку під написом “дім” — рядок з пісні, що став детальним втіленням такої яскравої і болісної емоції мільйонів українців. Взяти з собою лише крихітний шматочок минулого, аби отримати шанс на майбутнє.

“З цією піснею я відчуваю, що воскресла. Що я знайшла для себе сили і причину рухатися далі. Співати зараз — це жити. Україна стала центром землі. Як серце, яке кровоточить і плаче. Поки що. І це серце б’ється в кожному з нас. Тут і зараз”, — коментує прем’єру Оля Цибульська.

“Пісня відображає всю палітру емоцій нашого спільного “Сьогодні” — від суму і бажання прокинутись, наче це усе просто страшний сон, до пошуків десь глибоко всередині тієї кінематографічної надії на перемогу добра над злом, яка ось-ось настане”, — додає Chilibi.

Читайте також

«Ми дуже сильно постаріли»: MONATIK зізнався, як війна змінила його

«Ми дуже сильно постаріли»: MONATIK зізнався, як війна змінила його

LOBODA у відвертому інтерв'ю розповіла, де була 8 років, і пояснила фразу «ми маленькі люди»

LOBODA у відвертому інтерв'ю розповіла, де була 8 років, і пояснила фразу «ми маленькі люди»

Оля Цибульська

Оля Цибульська

Фото: пресслужба

Єлизавета II
Попередній матеріал

Останні фото королеви Єлизавети II перед смертю

Оля Полякова
Наступний матеріал

Оля Полякова змінила стиль і випустила україномовну пісню про перемогу

Новини партнерів