Гарячі обійми з чоловіком та англійська мова: Тіна Кароль зняла відео в Лос-Анджелесі

Тіна Кароль
Тіна Кароль презентувала нову авторську пісню та кліп «Honey & Мед». Артистка вперше заспівала двома мовами в одній пісні.

Співачка поєднала сучасний саунд і лірику любовної балади та вперше у своїй кар’єрі заспівала двома мовами в одному треку: англійською та українською. Тіна вбачає у цьому особливу місію, а саме культурну експансію української музики до світової аудиторії, таким чином прославляючи сучасну  музичну Україну. У EP «Honey & Мед» також увійшов варіант пісні виключно українською мовою.

Пісня «Honey & Мед» — це історія кохання. Використовуючи алегорії, Тіна Кароль порівнює почуття зі стихіями.

Тіна Кароль у білій ковдрі

Міксінг і мастеринг треку робив володар 16 премій «Греммі» Джейсен Джошуа, відомий за роботами з Бейонсе, Джастіном Бібером, Мераєю Кері, Джастіном Тімберлейком, Jay-Z, Крісом Брауном, Ріанною та іншими.

Над аранжуванням працювала українська команда музикантів, яка створювала магію понад чотири місяці. Саундпродюсером, автором музики та слів є Тіна Кароль.

Зйомки кліпу на пісню «Honey & Мед» проходили у Лос-Анджелесі. Кліп зняв український режисер Генрі Ліпатов, якому світову славу принесли відеороботи з такими артистами, як Емінем, Дженніфер Лопес, Азілія Бенкс, 50 Cent, Кріс Браун, Linkin Park й багатьма іншими.

«Пісня Тіни Кароль «Honey & Мед» підкорила мене. Відеокліп являє собою приголомшливий набір візуальних ефектів: увесь кліп Тіна закутана в білу ковдру, яка ніби стала її фортецею. Натхненником кадрів з акулами у небі став художник Lysergick Art. Ці кадри — алегорія на  супротив, в якому знаходиться кожен українець й Тіна сьогодні: тендітна дівчина, яка не боїться самовираження та йде назустріч труднощам. Значення сцени з медом, що стікає з голови Тіни, — зцілення і трансформація. Цвяхи на дошці —  досягнення внутрішнього миру і гармонії», — пояснює зміст символів режисер кліпу Генрі Ліпатов.

Читайте також

Тіна Кароль відреагувала на слова Христини Соловій про її російськомовні пісні

Тіна Кароль відреагувала на слова Христини Соловій про її російськомовні пісні

Кароль знялась у сексі-фотосесії і порівняла свою ранню творчість з гидким каченям: «Наївні пісні»

Кароль знялась у сексі-фотосесії і порівняла свою ранню творчість з гидким каченям: «Наївні пісні»

Тіна Кароль закутана у ковдру гуляє по пляжу в Лос-Анджелесі

Фото: пресслужба

Антитіла
Попередній матеріал

Літо, Ялта: «Антитіла» оголосили концерт в українському Криму

Артем Пивоваров та Quest Pistols
Наступний матеріал

Реп і поезія Григорія Чупринки: Артем Пивоваров та Quest Pistols презентували спільну пісню

Новини партнерів