«Кит»: український трейлер нового фільму Даррена Аронофскі

Кит
Восьмий повнометражний фільм Даррена Аронофскі «Кит» стартує в українському прокаті вже з 2 березня. Пропонуємо переглянути локалізований трейлер фільму, який зробив зірку «Мумії» Брендана Фрейзера фронтраннером цьогорічної премії «Оскар».

Новий фільм Даррена Аронофскі «Кит» став однією з найочікуваніших стрічок весни цього року і український глядач зможе побачити перевтілення Брендана Фрейзера якраз перед церемонією «Оскар», яка відбудеться цього року 12 березня.

Професор літератури Чарлі (Брендан Фрейзер) веде відлюдний спосіб життя практично на самоті. Єдиний виняток — його подруга-медсестра Ліз (Хонг Чау), яка стежить за здоров'ям 270-кілограмового Чарлі. А єдина віддушина Чарлі — це спроба відновити стосунки з 17-річною дочкою Еллі (Седі Сінк), яка не може пробачити батькові те, як і чому він залишив сім'ю. Навіть власна мати вважає Еллі абсолютно нестерпною, і лише Чарлі, як завжди, бачить лише добро. Тим більше у своїй дитині.

кадр з фільму "Кит"

За роль у драмі «Кит» актор Брендан Фрейзер був номінований на «Золотий глобус», який актор проігнорував через давню суперечку з організацією Голлівудської іноземної преси, але вже за тиждень став володарем не менш престижної премії Вибір критиків (Critics Choice Award 2023). Також картина вже отримала ключові номінації від Гільдії акторів та Гільдії продюсерів, які вважаються точними індикаторами майбутніх номінацій від Американської кіноакадемії.

Раніше «Кит» увійшов в основну програму Венеціанського та кінофестивалю в Торонто, де Фрейзер отримав премію за внесок у світовий кінематограф.  Харизматичний американо-канадський актор, якого глядачі полюбили після популярних стрічок «Мумія», «Джордж у джунглях», «Зіткнення», «Подорож до центру Землі», продемонстрував геніальне перевтілення, яке світова спільнота, преса та кінокритики одностайно вважають поверненням талановитої зірки у велике кіно і заявкою на «Оскар».

постер фільму "Кит"

У стрічці також зіграли: зірка шоу «Дивні дива» Седі Сінк, номінантка на премію «Оскар» Саманта Мортон, відома за ролями у «Фантастичних звірях» та «Особлива думка»,  Хонг Чао, яка нещодавно з’являлась на великих екранах у стрічці «Меню». Також компанію їм склав Тай Сімпкінс, відомий за блокбастерами «Астрал», «Залізна людина 3» та «Світ Юрського періоду», для якого «Кит» став першою яскравою роллю у новому, «дорослому» періоді його кар’єри.

Сценаристом драми виступив прославлений автор і драматург Семюел Д. Хантер, який адаптував власну п'єсу, оператором — Меттью Лібатік, двічі номінант на премію «Оскар» та постійний колега Аронофскі.

Читайте також

Топ-5 фільмів про подорожі, які змінюють життя

Топ-5 фільмів про подорожі, які змінюють життя

З голлівудським розмахом: топ-6 українських фільмів від Олександра Педана

З голлівудським розмахом: топ-6 українських фільмів від Олександра Педана

«Кит» спродюсований культовою студією А24 («Все завжди і водночас», «Легенда про Зеленого лицаря», «Сонцестояння», «Неограновані коштовності», «Місячне сяйво» та ін.) спільно з компанією Даррена Аронофскі Protozoa Pictures.

Чекайте на нову видатну роботу Даррена Аронофскі та перевтілення Брендана Фрейзера з 2 березня в кінотеатрах України.

Читайте також

Фільм «20 днів у Маріуполі» увійшов у програму головного фестивалю незалежного кіно — Sundance

Фільм «20 днів у Маріуполі» увійшов у програму головного фестивалю незалежного кіно — Sundance

Актор фільму «Заповіт» Сергій Хорольський розповів, чому люди люблять дивитися трилери і жахи

Актор фільму «Заповіт» Сергій Хорольський розповів, чому люди люблять дивитися трилери і жахи

Фото: пресслужба

Тіна Кароль і Христина Соловій
Попередній матеріал

Тіна Кароль відреагувала на слова Христини Соловій про її російськомовні пісні

Вахтанг Кікабідзе помер
Наступний матеріал

У Грузії поховали Вахтанга Кікабідзе. Зеленський: «Його ім’я буде вписане в історію України»

Новини партнерів