Прем’єри дня від українських артистів: Макс Барських, KOLA, TVORCHI, Потап, ONUKA та інші

Прем’єри дня від українських артистів
На десятому місяці повномасштабного вторгнення, коли ми всі втомилися від того, що коїться навколо, кожен українець все одно продовжує свою боротьбу з ворогом.

Так само й артисти продовжують створювати музику, рефлексуючи на тему війни і підтримуючи своїх слухачів морально. Пропонуємо до вашої уваги найновіші релізи українських зірок.

TVORCHI

Учасники Нацвідбору на «Євробачення-2023» TVORCHI представили конкурсний трек Heart of Steel і кліп на нього. Пісня про сталеве серце у грудях, загартоване випробуваннями, стала покликом для дуету знову взяти участь у конкурсі, як це було два року тому, коли музиканти набрали максимальну кількість балів від журі та глядачів у півфіналі Нацвідбору, але поступилися перемогою у фіналі. Як буде цього разу, дізнаємось 17 грудня.

Сингл Heart of Steel увійде до однойменного EP, який TVORCHI присвятили нескореності українців.

«Ми знову у грі, тому що написали пісню, якою нам є що сказати Європі та світові. Вона про кожного, хто попри всю безвихідь носить в грудях сталеве серце і йде вперед. А сьогодні це всі ми. В нашій пісні є рядки: “Не бійтеся говорити те, що ви думаєте. Тому що як би погано не було, хтось слухає”. Ми хочемо, щоб про нашу незламність почули всюди», — розповіли артисти.

Почути Heart of Steel наживо та проголосувати за TVORCHI у додатку «Дія» можна буде 17 грудня у фіналі Національного відбору на «Євробачення».

Читайте також

Надя Дорофєєва і Міша Кацурін дали творчу відповідь на всі питання про особисте життя

Надя Дорофєєва і Міша Кацурін дали творчу відповідь на всі питання про особисте життя

Чекала на «русский мир»: Анатолій Анатоліч висловився про позицію Maruv

Чекала на «русский мир»: Анатолій Анатоліч висловився про позицію Maruv

KOLA

«Твій сторіс — це врятоване життя»: співачка KOLA презентувала пісню «Голос» про важливість інформаційного розголосу. Артистка закликає до рішучих дій у соціальних мережах, адже інформаційний фронт у реаліях нинішньої війни має велике значення: неодноразово розголос допомагав привернути увагу світу на жахи, що відбуваються в Україні, розв'язувати питання з обміну військовополоненими, вказати на проблему постраждалих від війни та спростувати пропагандистські заяви ворога.

«Цим треком я звертаюся до всіх українців, які не можуть з будь-яких причин піти на фронт, але відчувають відповідальність і бажання допомогти країні у боротьбі з ворогом. У наших силах доносити правду всьому світу за допомогою соцмереж, привертати увагу до проблем українців, закликати світове суспільство до дій. Вже є безліч історій, коли публікація ставала вірусною та завдяки розголосу прискорилося розв'язання питання. Сила українців у єдності. Ми, як міцний ланцюг, тримаємося один за одного, боремося за життя та добробут кожного всіма можливими способами. Це наша головна перевага над ворогом», — прокоментувала нову пісню співачка.

Ідею підтримали відомі зірки, які взяли участь у відеокліпі, а автором обкладинки пісні став український художник Даніель Скрипник.

Читайте також

Проблеми з психікою чи піар: дивакувату поведінку Мадонни і Брітні Спірс прокоментував психолог

Проблеми з психікою чи піар: дивакувату поведінку Мадонни і Брітні Спірс прокоментував психолог

Учасник «Ліги сміху» Ярослав Гаркавко загинув на війні з рф

Учасник «Ліги сміху» Ярослав Гаркавко загинув на війні з рф

Макс Барських презентував саундтрек до Нового року — англомовний сингл Before We Say Goodbye.

Макс Барських

«З початку війни я веду свій музичний щоденник. І до кожного етапу цього року я пишу свій саундтрек. «Буде весна» була присвячена першим дням після 24 лютого, справжній біді, якою стала для нас війна. «Чекай мене» — моє особисте звернення до кожного українця, який був змушений покинути свій дім, та військовим, що боронять нашу свободу, зі словами підтримки, очікуючи на їхнє повернення. «Україна» присвячена нашому єднанню, тому диву, завдяки якому згуртувалися всі українці всередині країни та за її межами. «Римую» — трек-посвята закоханим, які вже майже рік спілкуються одне з одним крізь екрани телефонів. З початком зими мені захотілося створити саундтрек до Нового року. Бо попри біль та тугу, що накопичилася протягом довгого часу, ми продовжуємо сміятися крізь сльози, намагатися радіти життю та дякувати новим світанкам і заходу сонця. Тому в пісні Before We Say Goodbye танцювальний біт зливається з мінорними акордами та ліричною мелодією», — коментує прем’єру Макс Барських.

А ще Макс Барських анонсував великий сольний виступ у Києві. Концерт запланований на 30 грудня в Stereo Plaza. Частина коштів з усіх концертів співака йде на потреби ЗСУ.

Читайте також

Світлана Лобода відповіла, чи їздила в окупований Крим

Світлана Лобода відповіла, чи їздила в окупований Крим

ONUKA та волонтерський рух Repair Together презентують фільм-лекцію про народні інструменти

ONUKA та волонтерський рух Repair Together презентують фільм-лекцію про народні інструменти

ONUKA запрем’єрила новий EP реміксів до треків з альбому KOLIR. Цей реліз мав побачити світ ще у березні, але через початок повномаштабної війни в Україні дату було перенесено.

EP виявився досить різнобарвним та міжнародним, містить 4 треки:

  1. GUMA (SI Process Remix)
  2. CEAHC (Koloah Warehouse Mix)
  3. NA SAMOTI (Zavoloka Remix)
  4. UYAVY feat. DakhaBrakha (dOP Remix)

9 грудня Потап випустив емоційний трек «Триклятий лютий».

«Усім нам потрібно вірити, що вже скоро настане те майбутнє, в якому кожен із нас відпустить все погане, особливо той «Триклятий лютий», який агресивно та жорстоко увійшов у наше життя цього року», — коментує Олексій Потапенко.

MamaRika випустила відеокліп на свій новий трек «Зоря». «У кожного з нас всередині палає вогник, який веде нас по життю і дає сил підніматися і йти вперед знову і знову. Ця довга зима стала для нас справжнім випробування, але чим важче нам, тим сильнішими ми стаємо. Маю надію, що «Зоря» підтримає та зігріє українців у ці холодні, темні часи», – розповідає співачка.

Співачка Тоня Матвієнко представила сингл «Кульбаби». За словами артистки, цим треком вона хотіла здивувати не лише слухачів, а й саму себе: вокальні партії записані не в притаманній для співачки манері. Як згадує Тоня, студійна робота над треком здійснювалася 23 лютого, в останній день перед початком повномасштабної війни. Сам реліз артистка планувала на травень як подарунок до дня народження чоловіка Арсена Мірзояна.

Тоня Матвієнко

Презентуючи трек у грудні, Матвієнко сподівається, що пісня своїм змістом та грайливим настроєм зможе викликати у слухачів теплі спогади з минулого. «Так, зараз не весна, й кульбаб ми не бачимо, але я хочу, щоби пісня «Кульбаби» зігрівала кожного українця. Можливо, вона поверне вас у юність, де ви зустріли перше кохання. Або в пісні впізнаєте себе в сьогоденні — закоханого до нестями, — коментує Тоня та додає: — Тільки з почуттям любові ми маємо надію на світле майбутнє».

Читайте також

Ольга Фреймут виїхала за кордон разом із чоловіком — інсайдер

Ольга Фреймут виїхала за кордон разом із чоловіком — інсайдер

Фільм про Меган Маркл і принца Гаррі: перший трейлер

Фільм про Меган Маркл і принца Гаррі: перший трейлер

Фото: пресслужба артистів, Ярослав Бугаєв

ONUKA
Попередній матеріал

ONUKA та волонтерський рух Repair Together презентують фільм-лекцію про народні інструменти

Анастасія та Євген
Наступний матеріал

Познайомилися в Instagram, сходили на каву і закохалися: казкова любовна історія з реального життя

Новини партнерів