Надія Матвєєва – про стосунки з молодшим на 20 років чоловіком: «Я не уявляла, що таке може бути»

Надія Матвєєва
Телеведуча Надія Матвєєва стала зірковою гостею на благодійній мотиваційній зустрічі, яку влаштувала Ілона Гвоздьова та її жіночий клуб Ukrainian Women Unity. Метою заходу було допомогти родині переселенців з Харкова.

Під час події Надія Матвєєва відверто розповіла про своє життя під час війни. Зокрема телезірка поділилася подробицями стосунків з коханим чоловіком, якому 34 роки. Разом вони проходять випробування цими важкими часами і загартовують почуття.

Надія Матвєєва та Ілона Гвоздьова

Надія Матвєєва, Ілона Гвоздьова

Уперше про своє кохання телеведуча каналу СТБ повідомила минулого літа. Нині Надія вважає, що доля вдало з’єднала їх саме зараз, адже під час криз стосунки перевіряються на міцність.

«У мене є коханий чоловік, і долі можна бути вдячними за те, як вона малює візерунки. 8 березня 2021 року, за рік до війни, я познайомилася зі своїм коханням. І виходить, що початок війни у мене співпав  з розвитком стосунків. Я вважаю, що це велике щастя ще й тому, що всі випробування ми проходимо разом. Як доросла жінка я розумію, що саме за таких обставин можна ненавмисно перевірити одне одного, швидше відчути, чи це твоя людина, чи ні. Тим більше це не дуже традиційні відносини. Я маю на увазі різницю в віці. Він молодший мене і набагато — 20 років. Для мене це було певною мірою табу, я не уявляла, що таке може бути. Але життя таке, і ось, маємо те, що маємо», — зазначила Надія Матвєєва в інтерв’ю «7 чесних хвилин з Іванною Слабошпицькою» під час заходу Ілони Гвоздьової.

Читайте також

Надія Матвєєва вперше розповіла про молодшого на 20 років коханого чоловіка

Надія Матвєєва вперше розповіла про молодшого на 20 років коханого чоловіка

Надія Матвєєва пояснила, чому не відговорювала сина йти в ЗСУ

Надія Матвєєва пояснила, чому не відговорювала сина йти в ЗСУ

«Війна — це як тренажер стосунків, — додала телеведуча. — У нашому випадку це виходить перший рік, коли ми пристосовуємось, дізнаємося одне про одного. Я розумію, наскільки я набагато більше внутрішньо працюю над тим, щоб щось не зіпсувати, щось зрозуміти. І теж можна подякувати долі, що стосунки припали на цей період. З одного боку мені набагато легше, бо є людина, яка мене підтримує. З іншого боку я просто відчуваю ці випробування. Так, буває і важко, тому що з огляду на те, як це швидко сталося, і як воно виникло, і ця різниця у віці… Моя мама категорично це не сприймає. Я не уявляла, що в моєму житті будуть саме такі випробування, але життя не питає. Я захоплююсь тим, що відчуваю. Це людина, якій я можу довіряти, і яка може довіряти мені. Це найважливіше».

Надія Матвєєва, Іванна Слабошпицька

Слід зазначити, що під час заходу збирали кошти, щоб допомогти родині з Харкову здійснити лікування маленького хлопчика Микити, котрий народився 23 лютого 2022 року і потребує медичної допомоги та реабілітації.

Ведучим події разом з переможницею «Танців з зірками» Ілоною Гвоздьовою став ведучий телеканалу «Київ» Слава Соломка. Також спеціальними гостями заходу були: ведуча ТСН Соломія Вітвіцька, співачка та інфлюенсерка Діана Глостер, пластичний  хірург Клінічної академії лазерної медицини Calm Артем Єфремов, підприємиця Катерина Ніколаєва («Живодар»), ресторатор Юлія Міненко (Alaska Kyiv).

Ілона Гвоздьова

Ілона Гвоздьова

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька

Слава Соломка, Ілона Гвоздьова

Слава Соломка, Ілона Гвоздьова

Діана Глостер

Діана Глостер

Читайте також

Попри блекаут: Viva! зібрала друзів на благодійному вечорі в Києві

Попри блекаут: Viva! зібрала друзів на благодійному вечорі в Києві

Фільм про Меган Маркл і принца Гаррі: перший трейлер

Фільм про Меган Маркл і принца Гаррі: перший трейлер

«Ця зустріч дуже очікувана та бажана для кожної з нас. Я не є винятком. В умовах сьогодення кожен день – нове випробування. Але ми, український народ, сильні та незламні. У країні війна і ми настільки зосередженні на виживанні, що забуваємо дбати про себе. Живучи в таких екстремальних умовах, ми забуваємо про своє здоров’я, про правильне харчування та про відпочинок. Я не є винятком – я така, як ви. Місяць тому від перевтоми я втратила свідомість – це був очевидний знак організму, що час трошечки зупинитися та відпочити, приділити увагу своєму здоров’ю, чим я зараз намагаюсь займатися», – у своїй промові до гостей сказала Ілона Гвоздьова – ініціаторка події, що цього разу була присвячена темі здоров’я.

Насамкінець Ілона Гвоздьова провела запальний танцювальний майстерклас, продемонструвавши прості, але дієві рухи, що надають сил. Зірка порадила танцювати хоча б по 10 хвилин щодня, щоб мати енергію творити й жити далі, дбати про своє фізичне та емоційне здоров’я.

Соломія Вітвіцька, Анна Саліванчук, співачка М'ята

Надія Матвєєва

Надія Матвєєва

Соломія Вітвіцька, Слава Соломка, Ілона Гвоздьова

Анна Саліванчук

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька, Іванна Слабошпицька

Ілона Гвоздьова, Артем Єфремов, Соломія Вітвіцька

Олеся Турчин

Фото: @your_sia

MONATIK
Попередній матеріал

MONATIK випустив пісню на музику Миколи Мозгового

Оля Полякова
Наступний матеріал

Оля Полякова вшанувала пам’ять загиблих грузинів на 6 ефірі грузинських «Танців з зірками»

Новини партнерів