Потап у Києві розповів, як почуває себе після паралічу обличчя: «В Україну я повернувся вже давно»

Потап
Продюсер, тренер «Голосу країни» Потап повернувся в Україну. Шоумен розказав про раптову хворобу та її наслідки, і поділився, як допомогає ЗСУ.

Незабаром на екрани повертається проєкт “Голос країни”, показ якого було перервано через початок повномасштабної агресії рф проти України. У продовженні сезону буде потужна благодійна складова, націлена на підтримку українських захисників. Метою стане збір 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передовій 18 квадрокоптерів, які допоможуть нашим воїнам бути ще більш ефективними, влучно і вчасно відстежувати небезпеку і планувати дії для звільнення України.

Сьогодні до студії “Сніданку з 1+1” вперше за період повномасштабної війни завітав тренер проєкту Потап та з перших вуст розповів, де знаходився весь цей час, як допомагав Україні та чи чекав на повернення “Голосу країни” в ефір.

Потап

Потап відповів на запитання про те, що робив за кордоном під час війни. Артист розповів, що весь цей час виступав на благодійних концертах по всьому світу – від Польщі до США, розповідаючи міжнародній спільноті про війну в Україні.

“Мене давно не було в ефірі, але я весь час працював. Довгий час був закордоном, давав концерти від Польщі і до Латинської Америки. Ми з Настею як сім’я волонтерів зробили дуже багато. Ще декілька тижнів тому сума, яку ми назбирали, була 75 мільйонів гривень, зараз же ця цифра наближається до відмітки 100 мільйонів. За цей час ми допомагали і концертами, і гуманітаркою, і зброєю для ЗСУ. Вже настав час повернутися додому і підтримувати Україну в культурному плані. Ми об’їздили майже весь світ. В Україну я повернувся вже давно, видихнув, адже в нас був божевільний графік, і знову розпочав працювати у волонтерському напрямку”, – говорить Потап.

Читайте також

Названа донька Потапа вийшла заміж і переїхала в іншу країну

Названа донька Потапа вийшла заміж і переїхала в іншу країну

LOBODA у відвертому інтерв'ю розповіла, де була 8 років, і пояснила фразу «ми маленькі люди»

LOBODA у відвертому інтерв'ю розповіла, де була 8 років, і пояснила фразу «ми маленькі люди»

В середині липня артист налякав шанувальників новиною про те, що в нього через хворобу паралізувало половину обличчя. Сьогодні Потап вперше розповів про свій стан здоров’я зараз.

“В мене був синдром Рамсея-Ханта, з яким нещодавно боровся Джастін Бібер, тобто через нерви в мене паралізувало половину обличчя. Це дуже важка штука. За цей час я тяжко перехворів на ковід та отит. Але коли я дивлюсь на хлопців, які воюють, то думаю: ну який параліч, про що взагалі можна казати?” – говорить Потап.

Розповів Потап і про те, чи писали йому російські зірки від початку вторгнення рф на територію України. З першого дня артист не стримувався у своїх висловлюваннях щодо відсутності позиції в артистів з українським корінням та звертався до них з жорсткими промовами у соцмережах.

“Були російські зірки, які писали мені після Бучі. Не хочу називати їхніх імен. Була одна зірка, яка писала мені, що вона з Одеси і хвилюється за ситуацію в країні, на що я відповів: який ти одесит, якщо сидиш в Дубаї та викладаєш відео, як їси червону ікру в той момент, коли російські ракети обстрілюють твоє місто, а ти про це мовчиш? Якщо ти одесит, то підтримуй свою країну. З початком війни ми з Настею прийняли дуже активну позицію в інформаційному просторі. І Настя, і я писали, дзвонили всім українським зіркам, які знаходилися в рф. Одного разу я навіть почув, як Настя каже: “Ти не можеш називати себе українкою, я зроблю все, щоб лишити тебе українського громадянства”, – каже Потап.

Потап

Потап також розповів про внутрішні перевтілення та про те, що викреслив зі своєї творчості російську мову.

“Я викреслив зі своїх пісень російську мову. Мої нові пісні будуть писатися суто українською, іспанською або англійською мовою. Якщо люди попросять, то на концертах я можу заспівати щось з того, що було написано до війни, але у нових піснях ніякої російської мови. Я приїхав додому з великою ідеєю, яка змінить сучасний український шоу-бізнес. Я хочу зробити так, щоб молоді виконавці заробляли гроші та розвивали українську культуру, тому що для національної ідеї потрібен фундамент. Ми живемо в парадигмі “24 лютого” та “День перемоги”, саме тому після перемоги нам потрібно буде відбудувати круту сільскогосподарську, айтішну країну з дуже развинутою культурою”, – каже Потап.

Нагадаємо, після повернення в Україну Настя Каменських розповіла, чи справді вона вагітна.

Потап

Фото: кадри з програми

Юрій Горбунов та Катерина Осадча
Попередній матеріал

Юрій Горбунов прокоментував повернення шоу «Голос країни» під час війни

Світлана Лобода
Наступний матеріал

Світлана Лобода скасувала всі концерти у Німеччині: до чого тут російська пропаганда

Новини партнерів