Юрій Горбунов прокоментував повернення шоу «Голос країни» під час війни

Юрій Горбунов та Катерина Осадча
Ведучий Юрій Горбунов порівняв пісенне шоу «Голос країни» з пігулками реабілітації душ. Також стало відомо, що один із зіркових тренерів відмовився брати участь у дозйомках 12-го сезону.

Шоу «Голос країни» з ведучими Юрієм Горбуновим та Катериною Осадчою 2 жовтня повертається в телеефір на каналі ТЕТ та буде допомагати ЗСУ. Це перший великий вокальний проєкт, що повернувся на екрани після початку повномасштабної війни.

Читайте також

Юрій Горбунов і Катя Осадча задумались про усиновлення дитини, батьки якої загинули під час війни

Юрій Горбунов і Катя Осадча задумались про усиновлення дитини, батьки якої загинули під час війни

Юрій Горбунов розповів про секрет ідеального шлюбу з Катериною Осадчею

Юрій Горбунов розповів про секрет ідеального шлюбу з Катериною Осадчею

Юрій Горбунов та Катерина Осадча

«Чому повернення "Голосу країни" є надзвичайно важливим — тому що пісня як один з елементів пігулки реабілітації наших душ є надзвичайно важливою частиною нашої ДНК. Пісня — це ліки, це натхнення, це настрій, тому вона обов’язково повинна повернутися. Тому що на такий проєкт чекає країна. І ми спробуємо повернути те, що перервала війна. І всі разом подякуємо ЗСУ, що можемо це зробити зараз. І обов'язково разом додамо міці тим, хто боронить нас», — говорить Юрій Горбунов.

Днями стало відомо, що один із тренерів шоу «Голос країни» — Святослав Вакарчук — не братиме участь у дозйомках 12-го сезону. Музикант пояснив своє рішення у дописі в соцмережах.

«Команда "Голосу країни" повідомила про повернення у жовтні програми в ефір. Останні програми знімались у січні 2022 року. А за моїми відчуттями, якщо відверто, ніби сто років тому. Ті, зняті взимку програми, так і не вийшли в ефір у лютому, березні з очевидних причин. Наразі продакшн "Голосу країни" прийняв рішення показати відзняті до повномасштабного вторгнення росії епізоди, додавши щось актуальне, бо життя у січні 2022 та вересні 2022 — різні всесвіти. Розумію рішення команди проєкту вийти в ефір, але мене у дозйомках не буде (покажуть лише у "старих", січневих кадрах). Моє завдання зараз — підтримувати бійців на фронті, на Сході та Півдні, допомогати Україні у благодійному турі ОЕ #HelpforUkrainetour. Кожен сьогодні має наближати перемогу найбільш ефективним способом. Нам всім бажаю єдиного — щоб наша Перемога настала якомога швидше!» — написав Вакарчук.

Нагадаємо, хто з зірок увійшов до нового тренерського складу «Голосу країни-12».

Читайте також розповідь Юрія Горбунова про партнерські пологи з Катериною Осадчою.

Святослав Вакарчук

«Голос країни», фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» та Dobro.ua оголошують збір коштів на великий комплект засобів аеророзвідки. Мета благодійного збору — 3 мільйони гривень. У комплект входять ​​квадрокоптер Matrice 300 RTK, що вміє здійснювати розвідку з безпечної відстані, та 17 найкращих малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Такі залізні пташки допоможуть нашим воїнам корегувати свою рятівну роботу, влучно і вчасно відстежувати небезпеку і планувати наступальні дії для звільнення України від окупанта.

Відтепер ваш «голос» стане очима наших воїнів. Кожен ваш донат допоможе закрити запит цілої бригади на передовій. Зробити свій внесок, щоб підтримати наших захисників, можна за лінком.

Читайте також

DZIDZIO описав свій початок війни: «Першому зателефонував Юрі Горбунову»

DZIDZIO описав свій початок війни: «Першому зателефонував Юрі Горбунову»

У свій день народження Катя Осадча оголосила збір на житло для родини, яка опікується 10 сиротами

У свій день народження Катя Осадча оголосила збір на житло для родини, яка опікується 10 сиротами

Фото: пресслужба, соцмережі

Датагруп-Volia
Попередній матеріал

«Датагруп-Volia» – сім місяців роботи на перемогу

Потап
Наступний матеріал

Потап у Києві розповів, як почуває себе після паралічу обличчя: «В Україну я повернувся вже давно»

Новини партнерів