Актор «Дизель Шоу» Олександр Бережок пояснив, чому вирішив не віддавати сина до школи

Олександр Бережок
Зірки «Дизель Шоу» розповіли, як почався новий навчальний рік для їхніх дітей.

Цього року перший раз у перший клас йде син Євгена Гашенка Іван. Зірковий татусь старанно займався з малечою, аби вдало пройти зустріч із класним керівником. Як це їм вдалося та хто з «дизелів» поки вирішив відтермінувати навчання для своєї дитини, читайте в нашому матеріалі.

Читайте також

Зірка «Дизель шоу» Яна Глущенко сказала чоловікові: «Коли ми переможемо – підемо за дівчинкою»

Зірка «Дизель шоу» Яна Глущенко сказала чоловікові: «Коли ми переможемо – підемо за дівчинкою»

Зірка «Дизель Шоу» Олександр Бережок показав новонароджену доньку

Зірка «Дизель Шоу» Олександр Бережок показав новонароджену доньку

Щасливий першокласник сьогодні з’явився в родині Євгена Гашенка. Татусь добре підготував свого сина до школи. Так, на першій зустрічі з класним керівником Ваня назвав абсолютно всі задані літери.

«Протягом декількох тижнів бодай годинку ми з ним вчили алфавіт. Я знайшов йому спеціальну дошку для маркерів, він на ній писав усі літери й називав їх. Якщо все правильно, ми з ним домовлялися про якийсь бонус. Коли він прийшов на першу зустріч до школи, він назвав усі літери. Не всі діти змогли це зробити, а він зміг, — пишається своїм сином Женя. — Щодо читання, то великі, складні слова він ще не читає — лише по складах. Але я вважаю, що все це надолужиться у школі. Для цього вона й потрібна, щоб дитина розвивалася».

Актор додав, що поки вибрали звичайну школу з базовими предметами.

«Поки йому треба вміти писати, читати, мати якісь базові знання. Десь до 5 класу я буду бачити, що йому більше подобається, тоді будемо розвиватися в тому напрямі», — розповів Гашенко.

Як навчатиметься Ваня — онлайн чи офлайн? Це найболючіше питання для всіх батьків у сучасних реаліях безпеки.

«Традиційної лінійки в дітей, на жаль, не буде. Це, безперечно, питання безпеки. Зараз вирішуємо щодо форми: буде онлайн, чи, можливо, мікс — декілька днів у школі. У нашому навчальному закладі є бомбосховище, але поки це питання вирішується», — додав актор.

Читайте також

«Мене просто розриває на шматки»: Джамала розповіла, як змінились стосунки з чоловіком

«Мене просто розриває на шматки»: Джамала розповіла, як змінились стосунки з чоловіком

«Знайомтеся, це Сергій». Оля Цибульська вперше показала чоловіка і розповіла свою історію кохання

«Знайомтеся, це Сергій». Оля Цибульська вперше показала чоловіка і розповіла свою історію кохання

А от його колега Олександр Бережок поки вирішив відтермінувати школу для свого старшого сина Гліба. Цього року він теж мав піти до першого класу.

«У нашій школі це 100% було б віддалене навчання, тому вирішили поки що не віддавати його, хоча Глібу вже 6 рочків. Хочеться, щоб він займався з дітьми. Поки побуде в садочку», — пояснив своє рішення Бережок.

Олександр Бережок і його діти

Єгор Крутоголов розповів, що його син навчатиметься онлайн: «Наша школа, де навчається Лев, не готова до роботи в режимі офлайн. Тому ми думаємо про онлайн-навчання. Дуже шкода, адже саме перед початком повномасштабної війни нам вдалося знайти класний навчальний заклад, куди Леву подобалося ходити».

Єгор Крутоголов з дитиною

Євген Сморігін був змушений евакуювати дітей за кордон. Серед можливих варіантів навчання там — разом із місцевими дітьми або з іншими емігрантами у спеціальних адаптивних класах. Але на заваді стає мова, яку не так швидко можна вивчити, каже актор.

«Ми вирішили, що наші діти будуть навчатися онлайн. Аби влаштувати їх у школу за кордоном, треба вивчити мову, а це щонайменше рік, — зазначає Женя. — Через карантин упродовж останніх двох років вони так і навчалися онлайн. Молодший, напевно, усього кілька тижнів пробув у школі».

Євген Сморігін з дружиною і дітьми

Новий навчальний рік в умовах воєнного стану складний не лише для першачків, але й для п’ятикласників. Старша донька Лілії Ребрик Діана цього року переходить до старшої школи, і це випробування як для дівчинки, так і для її зіркової матусі.

«У п’ятому класі кожен предмет ведуть уже окремі вчителі. Я пам’ятаю свої відчуття, як складно було до всього адаптуватися. А тут дітям доведеться знайомитися з викладачами онлайн. Я довго вагалася, яку форму навчання обрати — онлайн чи офлайн. Серед батьків було опитування, і я була дуже здивована, що більшість підтримали офлайн-навчання. Нам надсилали фото укриттів у школі, але вони не пристосовані до повноцінного навчання. А ми маємо думати в першу чергу про безпеку дітей. Тому ми будемо навчатися онлайн. Така наша реальність, і ми маємо її прийняти, — відверто поділилася Лілія Ребрик. — Батькам треба запастися терпінням. Нам важко, але дітям ще важче. Треба знайти особливий підхід, і ще раз наголошу — прийняти нашу нову реальність».

Лілія Ребрик і її родина

Бажаємо кожному школяру продуктивного навчального року попри всі випробування. Впевнені, зовсім скоро всі зможуть надолужити і перші лінійки, і перші зустрічі з учителями й однокласниками на перерві.

Читайте також

«Тепер я така»: Віра Брежнєва показала свій змучений вигляд

«Тепер я така»: Віра Брежнєва показала свій змучений вигляд

41-річна Меган Маркл знялась у вишуканій фотосесії і розкрила свій секрет

41-річна Меган Маркл знялась у вишуканій фотосесії і розкрила свій секрет

Фото: пресслужба, соцмрежі

alyona alyona
Попередній матеріал

alyona alyona зізналась, як схудла на 20 кг, а Jerry Heil розповіла про переїзд до США

Макс Барських у своїй школі в Херсоні
Наступний матеріал

Макс Барських показав зворушливі кадри рідної школи: «Херсон — це Україна. Була, є і завжди буде»

Новини партнерів