Чоловік Руслани Писанки зізнався, що вона сказала йому, коли повідомила про рак

Руслана Писанка
Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков розповів, як дізнався, що в дружини страшний діагноз.

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков у «Сніданку. Вихідний» на 1+1 розповів про останнє прощання з нею, а також поділився щемливими спогадами про дружину. Руслана Писанка пішла з життя 19 липня після важкої хвороби — у неї була четверта стадія раку. Зірка пройшла лікування, однак лікарі не змогли врятувати її, було запізно. 

Ігор Ісаков розповів, що вони разом часто готували вдома, коли у Руслани був на то час і натхнення:

«Останнім часом вона була дуже рідко дома – багато роботи і на телебачення і в кіно. Але для неї робота була дуже важлива – ночами не спала, щось дивилась, читала, аналізувала. Нещодавно передивлявся відео з телефону Руслани – багато залишилось відео з кінопроб. Навіть для однієї кіносцени вона знімала декілька варіантів, щоб потім обрати найкращий».

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков у «Сніданку. Вихідний»

На прощанні з Русланою Писанкою у Німеччині Ігор зварив борщ саме за її рецептом.

«Одна справа знати цей рецепт, інша – повторити його. Всі, хто прийшов, сказали, що смачно. Але ж я знаю, який насправді повинен бути борщ за її рецептом. Я не знаю, що саме вона додавала, що він ставав таким смачним. Останній раз, коли ми разом готували борщ з нею у Німеччині, Руслана нарізала овочі і казала, що мені далі робити, а я повторював».

Читайте також

Чоловік Руслани Писанки –  про її останні дні: «Підфарбовувалась, виходила і посміхалась»

Чоловік Руслани Писанки – про її останні дні: «Підфарбовувалась, виходила і посміхалась»

Олена Кравець зі сльозами на очах розповіла про останній кастинг з Русланою Писанкою

Олена Кравець зі сльозами на очах розповіла про останній кастинг з Русланою Писанкою

Пригадав чоловік і про те, як у Німеччині вони разом з Русланою ходили на місцеві фермерські ярмарки – їй важливо було пройтись, побути серед людей. Хоча на той момент вона вже проходила хіміотерапію і почувалася не дуже добре. Шукали затінок, щоб сісти відпочити.

Також Ігор пригадав, як поспіхом тікали на початку березня з дому з передмістя Києва, куди вже заходили війська окупантів:

«Коли ми тікали від війни, у мами Руслани, Діни Василівни, на той момент вже була 4-та стадія раку. Збиралися дуже швидко, майже за 10 хвилин, бо дізналися, що колонна російських військових мала проїхати повз наше село. Три дні їхали на захід України. І по дорозі вирішили, що Руслані варто їхати лікуватися за кордон. Відправили Русю до Німеччини і через деякий час ми з тещею повернулися до Києва. Вона згасала на очах».

Руслана Писанка та її чоловік Ігор

21 серпня у Спасо-Преображенському соборі у Києві відбулось прощання з Русланою Писанкою та її мамою. То був її улюблений храм. Попрощатися з Русланою Писанкою прийшли Єгор Гордєєв, Олексій Гончаренко, Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Неля Шовкопляс, Віктор Андрієнко, Руслан Сенічкін, Констянтин Грубич, Наталка Ворожбит та інші.

Прощання з Русланою Писанкою: фото

Прощання з Русланою Писанкою: фото

Прощання з Русланою Писанкою: фото

Чоловік Руслани Писанки пригадав, як вперше дізнався, що у дружини рак. Вона повідомила це йому по телефону, коли була в Німеччині.

«Я дізнався, що у неї рак, телефоном. Стояв у заторі, якраз їхав оформлював документи мами Русі, бо вона незадовго до цього померла. Я стояв у заторі, Руся зателефонувала, таким спокійним, абсолютно спокійним голосом сказала: "Ігорю, ти мусиш знати, — у мене пухлина"», — розповів Ігор Ісаков у коментарі ТСН.

Читайте також

Могилевська прокоментувала смерть Руслани Писанки і показала спільне фото з Зеленським

Могилевська прокоментувала смерть Руслани Писанки і показала спільне фото з Зеленським

Останнє звернення Руслани Писанки: «І буде новий день, коли ми переможемо»

Останнє звернення Руслани Писанки: «І буде новий день, коли ми переможемо»

Фото: ТСН, 1+1, соцмережі

Alya Korsak
Попередній матеріал

Українська модель Alya Korsak — про стосунки з американською зіркою Кемероном Далласом і життя в США

Kalush Orchestra
Наступний матеріал

Заінтригували: Kalush Orchestra шукає нових вокалістів. І до чого тут Євробачення

Новини партнерів