«Ваші кумири – сцикуни»: Наталія Мосейчук розкритикувала Винника та Ротару, які замовчують війну

Винник
Ведуча згадала про зірок, які до повномасштабної війни збирали стадіони і мали багатомільйонну аудиторію.

Ведуча Наталія Мосейчук під час розмови з лідером гурту Kozak System Іваном Леньо та продюсером Олі Полякової Михайлом Ясинським на своєму YouTube-каналі торкнулися теми великих артистів, які зараз, під час повномасштабної війни, ніяк не висловлюють свою громадянську позицію та замовчують цю тему. Так, Мосейчук пригадала Олега Винника та Софію Ротару – суперзірок, які збирали стадіони на свої концерти, а зараз мовчать.

«Винника немає, Софії Михайлівни Ротару немає. І ніхто з вашого культурного цеху навіть оком не може глянуть на «ах, таких людей» і нічого поганого про них не може сказати. І мене це курвить, вибачте за слово. Тому що ми тут за українське, національне, ми воюємо з ворогом – з росією… А тут люди, які збирали стадіони, народні артисти, народні улюбленці, «одна калина за вікном, одна родина за столом», а ми не говоримо, про те, що ці люди роблять під час війни. Уявляєте, якщо б Софія Михайлівна написала листа путіну? Або Кіркорову і Баскову? А наш музичний цех мовчить, ніхто і слова про них не скаже… Скільки можна бути бичачими ціп’яками на шкірі українців, а потім будинки в Кончі-Заспі, в Ялті… Скільки можна проявляти це лицемірство?» – сказала ведуча.

Читайте також

Бред Пітт зізнався, що страждає на рідкісну і невиліковну хворобу

Бред Пітт зізнався, що страждає на рідкісну і невиліковну хворобу

Ілон Маск підтвердив, що в нього народилася двійня

Ілон Маск підтвердив, що в нього народилася двійня

Її гість Іван Леньо, фронтмен Kozak System, відповів, що не треба забувати, що артист – менша складова, ніж громадянин.

«Зараз найгіршим покаранням для цих мовчазних баранів буде не те, що зараз Міша і Іван будуть в них кидатися гівном, а те, що більше на їх концерти не прийде жоден українець. Ми зараз спеціально наголошуємо: дорогі фанати Винника і Ротару, або інших артистів, які до вчорашнього дня вас обманювали тим, що вони люблять Україну і співали вам пісні нечесні і зараз не проявили себе як громадяни України. Вони навіть не волонтерять. Просто знайте, що ваші кумири – сцикуни! Вони погані громадяни України, не ходіть більше на їхні концерти».

Читайте також

Позитив відмовився від оренди квартири в Києві: «Матеріально дуже складно»

Позитив відмовився від оренди квартири в Києві: «Матеріально дуже складно»

Тайра розповіла про 3 місяці жорсткого полону: схиляли до самогубства і казали вигризти тату зубами

Тайра розповіла про 3 місяці жорсткого полону: схиляли до самогубства і казали вигризти тату зубами

Наталія Мосейчук привела приклад, як в росії зараз розпочалась кампанія проти Пугачової та Галкіна, які виїхали з країни на знак протесту проти цієї війни.

«Не порівнюйте схеми злобного булінгу у наших сусідів і в Україні. У нас все відбувається природньо. Ми не маємо бути схожі на них у цьому плані. Іван правий – треба відокремлювати громадянина від співака. А по-друге, ми вважаємо, що якщо великий артист, то він має бути й великим громадянином. Це не так. Скажу як буддист – якщо за ці чотири місяці повномасштабної війни когось в окопі, чи у підвалі, чи в будь-якій складній ситуації пісні цих артистів якось підтримували, то нехай так воно і залишається. Якщо хтось із них завтра буде збирати зали і там будуть люди, я на це особисто не зверну уваги. Тому що я сам можу туди не піти. Нехай це вже буде особистий вибір кожної людини – піти чи не піти на їх концерт», – сказав Михайло Ясинський.

Нагадаємо, на початку війни у мережі з'явилося відео, в якому сина та онука Софії Ротару затримали під час спроби втекти за кордон на човні.

Фото: кадр з відео; соцмережі

Діана Глостер
Попередній матеріал

Діана Глостер розповіла про життя у Франції: «Ми були шоковані»

Даша Трегубова
Наступний матеріал

Даша Трегубова розповіла, на які кошти живе в Польщі

Новини партнерів