Музична армія України продровжує боротьбу за мир: Yogen & Marko Kvitka — Not Slaves

Yogen & Marko Kvitka
Український співак з Краматорська Marko Kvitka та виконавець Yogen презентують новий патріотичний сингл і муд-відео до нього на символічну композицію, яка називається Not Slaves (“Ми не раби”).

Незважаючи на низку трагічних подій, зокрема, теракт у рідному місті Краматорськ, трагедій і розчарувань, які трапилися в Україні через війну, цією піснею Yogen & Marko Kvitka прагнуть підняти дух українців, підтримати, підбадьорити й вселити енергію єднання, віри й перемоги.

“Пісня була написана ще три роки тому, але ніколи не була настільки актуальною, як сьогодні. Інколи ми стаємо пророками у власній творчості, до кінця не усвідомлюючи прихованих сенсів, які у потрібний час розкривають нам очі на важливі речі. Трек розповідає про об'єднання нації, про силу нашого духу, про мотивацію не здаватися і йти до перемоги. Головне кредо, яке абсолютно відповідає реаліям: "Наші люди не раби”, ─ ділиться Yogen.

Співаки Yogen & Marko Kvitka три роки тому брали участь у телевізійному проєкті, під час якого і була створена й записана пісня Not Slaves. Але реліз тоді так і не відбувся. Автором музики став Мурза Максим (CO22ACK), який наразі поповнив ряди воїнів ЗСУ і захищає нашу країну. Три роки тому, коли пісня тільки створювалася, музичним продюсером виступив Володимир Сивоконь.

Зараз артист Yogen перебуває в Києві й займається волонтерством. Разом з командою він допомагає людям похилого віку та людям з інвалідністю продуктами та медикаментами.

“Війна – це лихо для кожної людини, міста, країни та всього світу. Нещодавно моє рідне місто – Краматорськ було вражене жорстокістю ворога та сльозами мирних жителів. І всі 46 діб з початку війни я займався волонтерством у Львові та шукав змогу вивести з міста свою маму. Наш сингл символізує час остаточного укорінення українців як великої та сильної нації. Час єдності та перемоги. Хочеться у такий момент процитувати геніального Ш. Монтеск'є – Помиляється той, хто думає, що революційний народ легко перемогти: навпаки, саме він і здатний здобувати перемоги", – коментує Marko Kvitka.

У муд-відео зображені кадри величі України й українського народу як у мирний час, так і під час воєнних дій. Увесь світ знає і вкотре переконується, що немає більш вольової, сильної, патріотичної й співучої душі, ніж українська. Перемога вже близько. 

Усі кошти, зібрані від монетизації синглу, будуть передані на благодійність (гуманітарну допомогу та потреби ЗСУ). 

Ірина Верещук
Попередній матеріал

Ірина Верещук вперше розповіла про особисте життя

Віка Маремуха
Наступний матеріал

Вагітна фіналістка «Супермоделі по-українськи» Віка Маремуха мало не втратила дитину через війну

Новини партнерів