Стало відомо, до якої країни поїхав Дмитро Комаров, щоб зняти новий сезон «Світу навиворіт»

Дмитро Комаров
Попри те, що на карті світу не залишилося білих плям, мандрівнику та журналісту все ще вдається знайти нехожі стежки та ненудні маршрути. Дмитро Комаров знову обрав напрямок, куди небагато туристів наважуються поїхати у відпустку.

У новому сезоні тревел-проекту «Світ навиворіт»Дмитро Комаров завершить дослідження вивороту «бананової республіки» Еквадор, після чого на глядачів чекає подорож у нову країну. Нею стане Колумбія.

«Колумбія – одна з країн-лідерів із виробництва кави. Країна, де можна казково розбагатіти. Наприклад, саме тут видобувають 90% світового обсягу смарагдів та безліч дорогоцінних металів. Але багато українців чули і про зворотний бік медалі, який і створив країні неоднозначну репутацію – наркокартелях. Насамперед на слуху ім'я найвідомішого, найбагатшого та найвпливовішого наркобарона у світі – Пабло Ескобара з міста Медельїн. А яка ситуація у Колумбії сьогодні? Як і раніше, варто боятися жорстоких картелів чи все вже зовсім по-іншому?» – каже Дмитро Комаров.

Читайте також

Эксклюзив: Дмитрий Комаров рассказал о семейной жизни с Александрой Кучеренко

Эксклюзив: Дмитрий Комаров рассказал о семейной жизни с Александрой Кучеренко

MONATIK показав своїх синів на концерті в Нью-Йорку

MONATIK показав своїх синів на концерті в Нью-Йорку

Дмитро Комаров

До речі, під час відрядження до Дмитра Комарова прилетіла дружина Олександра Кучеренко, і саме у Колумбії подружжя відсвяткувало Новий рік. «Знайде мене в будь-якій точці планети, де б я не працював Всім кохання!» – прокоментував спільне фото ведучий на своїй сторінці в Інстаграм. 

Мандрівник зануриться в життя Колумбії, щоб показати зворотний, невідомий бік цієї країни, названий на честь самого Колумба. Він на власному досвіді з'ясує, чи так небезпечно в Колумбії, як про неї кажуть, і покаже ті місця, які більшість українців зможуть побачити лише по телевізору. Команда проєкту зробить справжні відкриття та у найкращих традиціях «Світу навиворіт» познайомить з унікальними героями. Попри пандемію, експедиції не зупиняються, команда практично безперервно перебуває за кордоном та готує ексклюзивні матеріали, які дуже скоро глядачі побачать на 1+1.

Фото: прес-служба

Ектор Хіменес-Браво
Попередній матеріал

Ектору Хіменес-Браво – 50 років! Як зірки привітали іменинника

Яремче
Наступний матеріал

Спа-релакс або екстрим: зірки розповіли, чим варто зайнятись на відпочинку в Карпатах

Новини партнерів