MONATIK показав своїх синів на концерті в Нью-Йорку

MONATIK
MONATIK зібрав аншлаг на Таймс-сквер у Нью-Йорку. Вперше на сцену у США вийшли сини артиста.

Співак зібрав з аншлагом повну залу на Таймс-сквер — у самому центрі Нью-Йорка. Саме так завершився третій масштабний тур артиста Сполученими Штатами Америки. Шанувальники з Майамі, Чикаго, Лос-Анджелеса, Сіетла, Атланти, Х'юстона та Нью-Йорка три роки чекали на зустріч зі своїм улюбленим музикантом і в кожному Штаті зустрічали команду неймовірними оваціями. Повністю заповнений концертний зал на Таймс-сквер в унісон з першої пісні співав хіти MONATIK “Каждый раз”, “Зажигать/JoMo”, “Кружит”, “LOVE IT ритм”, “Сильно” та багато інших.

Вперше на сцену вийшли й сини артиста, які були з Дмитром та Іриною Монатік у JoMo USA Tour 2022. Діти приєдналися до тата на сцені після того, як його покликали на біс.

MONATIK

MONATIK: “New York #ТакУмеешьЛишьТы Благодарю от души!!! Это было так громко!!! Так ярко!!! Мы по-настоящему засияли, а Даня и Платон впервые увидели уважаемую аудиторию со сцены. В целом, это был незабываемый тур! Благодарю всех и лично каждого, кто посетил JoMo и вместе с нами создавал эти бесценные эмоции!!! Искренне надеемся, что совсем скоро увидимся вновь, счастливы, да здоровы!”

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dmitriy Monatik (@monatik_official)

Поряд із висококласними танцювальними номерами виступ MONATIK був наповнений також і душевними моментами. Так, під одну з найзворушливіших композицій “Сильно” однй з учасниць колективу зробили пропозицію. Шоу-програму в Нью-Йорку відвідали журналісти із закордонних ЗМІ, представники музичних лейблів, а також колеги по сцені.

Читайте також

«Як же я люблю цю пісню»: MONATIK випустив кавер на «Старі фотографії» Кузьми Скрябіна

«Як же я люблю цю пісню»: MONATIK випустив кавер на «Старі фотографії» Кузьми Скрябіна

MONATIK

MONATIK

Фото: прес-служба

кіно
Попередній матеріал

Допрем’єрний показ фільму «Кінгс Мен»: як це було

Олена Кравець
Наступний матеріал

Рідкісний випадок: Олена Кравець вийшла у світ з 18-річною донькою Машею

Новини партнерів